FOTO: Printscreen/Instagram/severina

Severina je najavila premijeru nove pesme "Vjerujem u Boga".

Severina je na svom Instagram profilu podelila nekoliko slika iz svog novog pesma iz pesme „Vjerujem u Boga“, koji je najava za njen novi album „Sorry“.

PROČITAJTE JOŠ:

„Severinin privatni život htjela-ne htjela izložen je javnosti, a sadrži i puno patnje i tuge, no i puno sreće. Preživjela je objavu privatnih snimaka i fotografija, oduzimanje djeteta, gotovo stotinu sudskih tužbi, jedno vjenčanje i razvod. Dalmatinka, koja je prošla svo sito i rešeto koje Bog može namijeniti ženi, Severina je pokazala da je uspješna u tome da preživi brodolome. Stoput kad je slome i rastave na atome. To je žena o kojoj Severina pjeva u pjesmi ‘Vjerujem u Boga‘, a kroz koju zapravo preispituje svoju vjeru te se iskreno i cinično osvrće na svoje životne pogreške“, piše u saopštenju koji je njen PR tim dostavio medijima.

Tekst za novu pesmu napisao je Dino Merlin.

Objašnjavaju u PR timu pevačice i otkrivaju kako je haljina iz spota, koja se nosi preko glave, dizajnerskog brenda „Coperni“, čiji su osnivači i dizajneri na Nedelji mode u Parizu uživo tkaninom iz spreja (na)crtali haljinu Beli Hadid. Bodi i duga crna haljina bez naramenica iz spota, dizajn su Matije Vuice.

BONUS VIDEO: TOP 5 odvala pevačica