Seka Aleksić Foto: Marko Suvić

Pevačica Seka Aleksić iznenadila je svoje fanove krajem decembra meseca kada je lansirala svoj novi modni brend pod nazivom ,,Second skin by Seka“.

U okviru istog nalazi se i linija iz kolekcije ,,Stage“ (kolekciju možete pogledati ovde).

PROČITAJTE JOŠ:

Pevačica je dodatno oduševila sve i sa činjenicom da su njeni modeli prilagođeni svim tipovima građe, odnosno da je njena kolekcija namenjena svim ženama, nevezano da li su mršave ili punije, sa ili bez oblina.

Seka Aleksić Foto: Marko Suvić

Većina odevnih komada iz ove kolekcije rasprodata je u rekordnom roku za samo nekoliko dana.

S obzirom da je poznata kao “velika trenseterka “njeno modno izdanje ostavilo je bez daha sve prisutne u novogodišnjoj noći kao i njene obožavaoce na društvenim mrežama.

Seka Aleksić Foto: Marko Suvić

Da je inspiracija mnogima, govori u prilog činjenica da je njen outfit upravo u novogodišnjoj noći ponela jedna od gošći, pa je u salu hotela gde je pevačica nastupala ušetala u haljini iz njene nove kolekcije.

Ne samo da je ponela haljinu nego se devojka potrudila da u potpunosti iskopira Sekin stajling.

Seka Aleksić Foto: Marko Suvić

„Drago mi je da je devojka ponela model iz moje kolekcije. Ovo je dokaz da se svaka žene u ovim komadima odeće oseća senzualno i moćno“, rekla je Seka.

Budući da je kolekcija ,,Second skin by Seka“, odlično prošla kod kupaca, Seka sa svojim timom na čelu sa Stanislavom Zakićem polako sprema ideje za novu kolekciju ali i za novu pesmu koja će se pojaviti u februaru mesecu.

BONUS VIDEO: Seka Aleksić legla nakon nastupa: Usledio je urnebesan komentar