Sara Jo i hrvatska pevačica u zapaljivim seksi scenama „sahranile“ frajera

Showbiz 17. dec. 202112:38 > 14:00
Podeli:
Foto:Goran Popovski

Dve regionalne pop zvezde - Franka i Sara Jo snimile su muzički duet, priču koja nam opisuje šta se dogodi kada između dve snažne i iskrene prijateljice stane - on.

Dve uspešne pop pevačice, kako na svojoj muzičkoj sceni, tako i regionalno, duet spremaju još od jula ove godine, kada je Sara Jo gostovala na Frankinom solo koncertu u Vodicama, gde su pokazale kako savršeno funkcionišu zajedno.

PROČITAJTE JOŠ

„Već dugo imam želju da snimim duet koji odiše „ženskom energijom“. Za svoj prvi duet čekala sam savršenu priču i pesmu! Sara je bila na vrhu liste mojih želja. Na kafi smo shvatile koliko smo slične i kako moramo snimiti pesmu! Jedan od prvih dogovora bio je da u spotu moramo da plešemo, što se na kraju i dogodilo!“ rekla je Franka kroz osmeh.

Sara Jo je s druge strane rekla da je i ranije pratila Frankinu karijeru.

„Još pre nego što  smo se upoznale, pratile smo karijeru jedna drugoj i čini mi se da su dugo postojale simpatije i poštovanje s obe strane. Predlog da radimo zajedno mi se učinio kao fenomenalna ideja, a gostovanje na Frankinom koncertu u Vodicama bila je potvrda dobrog spoja energija! Ubrzo smo u Bassivity studiju u Beogradu odabrale i pesmu. Odmah smo se složile i među nekoliko pesama, odlučile se za demo snimak Bojane Vunturišević, koji je kasnije postao naš zajednički singl – „On“.

Pesma pod nazivom „On“ obe pevačice dovodi u sasvim novu muzičku situaciju u kojoj publici donose moderan pop zvuk inspiriran španskim ritmom i ‘mirisom’ flamenka – što kroz muziku, što kroz video spot.

Priča u režiji Nemanje Novakovića i produkciji NN media pripremala se više od tri meseca, a snimana je dva dana u filmskom studiju i na lokacijama u Beogradu. Govori o Njemu, koji vrlo lako može stati između dve prijateljice, a na kraju priča dobija totalni obrt, te možemo videti Saru i Franku u zapaljivom i jako seksipilnom plesu.

„Spot nikako nemojte shvatiti ozbiljno! Šalili smo se da nas najviše zanima kako će muškarac reditelj videti ovu priču! I dobili smo njegov zanimljiv, satirični prikaz kako se rešiti frajera koji vas ne zaslužuje. Naravno, to funkcioniše samo u zamišljenom, filmskom svetu.“, rekla je Franka.

Na produkciji pesme radili su Luka Jovanović Luxonee, Slobodan Veljković Coby i Bojana Vunturisevic, dok je prateće vokale snimala Darija Hodnik.

Pesmu poslušajte u nastavku.

BONUS VIDEO: Sara Jo o novogodisnjem nastupu na trgu

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar