Snežana Đurišić, Sara Jo i Ana Bekuta
Snežana Đurišić, Sara Jo i Ana Bekuta Foto: Dragan Mujan, Goran Srdanov, Filip Krainčanić/Nova.rs

Mlada pevačica istakla je da je godinama učila kako da savlada strahove, pa se onda opustila i pokazala svoje talente.

Sara je promenila svoj stil, pa je dosta eksperimentisala u najnovijim pesmama i spotovima.

PROČITAJTE JOŠ:

Pevačica je postala prepoznatljiva po izazovnim izdanjima, a njeni provokativni nastupi i fotografije izazivaju suprotstavljene komentare.

Kako su poznate pevačice narodne muzike, Ana Bekuta i Snežana Đurišić kritikovale učesnice takmičenja „Zvezde Granda“, zbog spornog stajlinga, Sara se osvrnula na komentare koje dobija na račun svog oblačenja.

„Nadam se da Ana Bekuta nije gledala moj novi spot ili Snežana Đurišić. To me najmanje dotiče iskreno, jer znam kakav sam imidž gradila, kakvu priču podrazumeva moja muzička karijera, da i sama znam da postavim određene granice i da vrlo lako može da se čita koja je poenta nečega izazovnijeg, provokativnijeg u mom spotu i nastupu. To je uvek bilo pristupno pa čak i u ‘Prvom Glasu Srbije’. Ali i u zavisnosti koliko godina sam imala i kakva je prilika bila. Ne možeš da se pojaviš na sceni, da odmah budeš svoj, smeo, neustrašiv. Za neke stvari treba vremena, pa takvi komentari najmanje dotiču“, ispričala je pevačica za „Blic“, pa je dodala:

„Nažalost, mislim da je to pojava koja traje već predugo i koja se uglavnom vezuje za ženske izvođače i to uglavnom one koje se bave pop muzikom. Nekako se oduvek smanjuje njihov trud, rad i talenat zbog toga što se oblače na drugi način, pružaju šou, čak i ples. Nekako, izazove takve reakcije, odmah te ponižavaju, stavljaju u taj koš tj. folder, koji je više negativan neko pozitivan. Ne znam o čemu je reč, nisam videla tu situaciju u ‘Zvezdama Granda’, kako su devojke izgledale. Uvek kada se čovek zanese, može da se desi greška. Senzibiliteti su drugačiji. Svako ima svoje granice. Mislim da je najviše do toga kako će ko da iznese, kakav imidž stoji iza toga.“

BONUS VIDEO: Sara Jo o novoj pesmi, albumu i letnjim nastupima

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Tagovi

Komentari

Svi komentari (0)