Sajsi MC i Vladimir Đukanović, Vladimir Djukanović
Sajsi MC i Vladimir Đukanović Foto: Goran Srdanov/Nova.rs/E-Stock/Dušan Milenković

Nakon što je istaknuti član Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović reagovao na kampanju #NisamPrijavila i u svom sramnom statusu na Tviteru, kritikovao žene, oglasila se i reperka Sajsi Mc uz kratku poruku za Đuku.

Pročitajte još:

Naime, Đukanović je kritikovao feministkinje tvrdeći da je „njihova zloupotreba nasilja u porodici da bi se muškarac marginalizovao i izgubio svoju ulogu u društvu i porodici užasna“.

Sajsi je ripostovala njegovu objavu i kratko napisala:

"Isključite ga, isključite gaa", poruka je koju je Sajsi imala za Đuku.

Korisnici tvitera ragovali su na njegov sramni status, a jedan od njih je napisao: "Ovo priča čovek koji je otac tri ćerke. Jadna ta deca".

Podsetimo, za samo dva dana, više od 18.000 objava napisale su žene i devojke iz Srbije i regiona, koje su pretrpele neki vid nasilja i silovanje.

Međutim, umesto da stane u njihovu odbranu Đukanović, koji je inače advokat, kao reakciju na ovu kampanju na Tviteru je "izvukao" snimak jedne emisije od pre četiri godine u kome je predstavljeno istraživanje Autonomnog ženskog centra o seksualnom i rodno zasnovanom nasilju među mladima pod naslovom " Patrijahalno vaspitanje uzrok neprepoznavanja nasilja".

To mu je bio povod da se "obruši" na feminiskinje, optuživši ih da vrše najgoru torturu nad društvom i da uništavaju srpsku porodicu.

"Ne postoje gori nasilnici od feministkinja. Vrše najgoru torturu nad društvom, siluju nas budalaštinama i svim silama se uprežu da unište srpsku porodicu. Ova ogavna zloupotreba nasilja u porodici da bi se muškarac marginalizovao  i izgubio svoju ulogu u društvu i porodici je užasna", napisoa je Đukanović na svom tviter nalogu.

BONUS VIDEO: #NisamPrijavila: Kako sistem štiti nasilnike?

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.