Jelena Dinčić, Milan Dinčić Dinča Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nedavno su otpočeli privatan biznis.

Milan Dinčić Dinča je u društvu supruge Jelene došao na rođenda sina Ane Sević.

PROČITAJTE JOŠ:

Oni su nedavno otvorili privatni vrtić

„Deca su nam otvorila vidike i spojili smo lepo i korisno, prelepo je i lagano raditi sa decom. Daćemo danas Ani ideju da sina upiše kod nas“, našalio se ovaj bračni par.

Osim vrtića, nedavno su otvorili i butik, a pevač je sada otkrio da li to znači da će zbog ovih poslova ostaviti muzičku karijeru .

„Znači da bih mogao u nekom trenutku stati, moja supruga je vična u tim poslovima, a ja sam tu da pomognem kad sam slobodan“, iskren je Dinča.

Pevač se osvrnuo na estradna prijateljstva, ocenivši svoju generaciju „Zvezda Granda“ kao jednu od retkih koja je ostala

„Jednostavno su se ljudi udaljili. Prošlo je 16 godina od mog učešća i to prijateljstvo se nekako održalo i nismo nikad kvarili odnose

Onda je i Jelena objasnila kako izgledaju estradna druženja.

„Intezivirali smo odnose otkako sam postala majka i uvek kažem mojim drugaricama koje Anu znaju samo kao sređenu, koliko je ona posvećena majka, koliko mi je dala dobre savete i ja njoj. Kad bi neko video naše dopisivanje smejao bi se, od globalnog zagrevanja do ne znam čega sve“, nasmejala je prisutne Jelena.

BONUS VIDEO: TOP 5 pevača koji su imali samo jedan hit