Foto: EPA/PAUL BUCK

Nedavno se na društvenim mrežama povela rasprava oko jednog hita Britni Spirs.

Naime, pesma „Everytime“ postala je veoma slušana čim se pojavila, a nakon što je Britni nedavno napisala memoare „Žena u meni“, ljudi su pokrenuli novu teoriju o nastanku ove numere.

Iako se najpre pričalo da je Spirsova pesmu posvetila kolegi Džastinu Timberlejku nakon raskida, jedno njeno priznanje u knjizi bacilo je novo svetlo na ovu priču. Ona je u svojim memoarima priznala da je abortirala bebu koju je čekala sa Džastinom, te su mnogi pretpostavili da je pesma posvećena upravo toj bebi.

PROČITAJTE JOŠ:

„I svaki put kada pokušavam leteti, padnem. Bez svojih krila se osećam tako maleno. Valjda mi trebaš, bebo. I svaki put kada te vidim u snovima, vidim tvoje lice. Proganjaš me. Valjda mi trebaš, bebo“, neki su od stihova ove numere, a u spotu se u jednom trenutku pevačica nalazi u bolnici gde jedna žena umire, a druga rađa bebu.

Bez obzira na to što su mnogi na društvenim mrežama pisali da sada „Everytime“ slušaju na potpuno drugačiji način, ova teorija ipak nije istinita.

Tekstopisac Anet Arani koja je sarađivala sa Britni i napisala joj pomenuti hit, otkrila je da ovi stihovi nemaju veze sa životom Spirsove.

Kako je priznala za TMZ, u vreme kada je pisala ovu pesmu, prolazila je kroz svež raskid sa Britninim muzičkim direktorom, te ovi stihovi govore pretežno o Anetinom viđenju raskida.

BONUS VIDEO: Top 5 najlepših prirodnih pevačica

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar