Goran Bregović, Seka Aleksić i Vera Matović Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs, E-Stock/Časlav Vukojičić

Oni se baškare u luksuznim nekretninama.

Poznato je da pevači odlično zarađuju, a pozamašnI bakšišI omogućili su im luksuzan život. Oni najiskusniji novac zarađen od pevanja uložili su u nekretnine, a sudeći po slikama njihovih vila, može se reći da srpski pevači nimalo ne zaostaju za svetskim zvezdama i da za velelepne kuće daju i po nekoliko miliona evra.

PROČITAJTE JOŠ:

Nadomak stadiona Partizana Vera Matović pazarila je vilu koja vredi basnoslovnih pet miliona evra, najviše zbog lokacije. Ova narodna pevačica, bez koje se do pre petnaestak godina nije moglo zamisliti srpsko veselje, velike sume novca ulagala je i u kupovinu umetničkih dela, pa je danas jedan od najozbiljnijih kolekcionara preskupih slika.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Poznato je da Goran Bregović ulaže u nekretnine, a jedna od njih je na Senjaku i vrednosti je 3,6 miliona evra.

Foto:Goran Srdanov

Svetlana Ceca Ražnatović nasledila je kuću od supruga Željka Ražnatovića Arkana. Nalazi se na ulazu u Dedinje, najelitniji deo srpske prestonice. Cecina vila je jedna od najskupljih od svih nekretnina koje poseduju pevači u Srbiji. Njena vrednost procenjivala se na oko 2,5 miliona evra, pre nego što ju je nedavno renovirala. Po poslednjim procenama kuća vredi 3,3 miliona evra.

Foto: Nemanja Jovanovic/Nova.rs

Miloš Bojanić je vlasnik dvorca od 1.500.000 evra, a ima i hotel na moru. Pevač i rijaliti-zvezda Miloš Bojanić vlasnik je nekoliko preskupih nekretnina, a na vrhu spiska su njegova luksuzna kuća sa bazenom nadomak Sremske Kamenice, kao i kuća u Baošićima, koju ima skoro tri decenije, a koju je maltene pretvorio u hotel.

Foto: Grand.Online

Bojanićeva prelepa kuća sa zelenim krovom u Vojvodini čak je oglašavana na prodaju po ceni od milion i po evra, a pevač je rekao da uživa u sređivanju kuća i da sebe vidi kao ozbiljnog trgovca nekretninama. Ipak, kuće na Crnogorskom primorju nikad nije želeo da se odrekne jer mu je posebno prijatno da leta provodi uz more, a njegova supruga Branka se bavi izdavanjem smeštaja i ishranom turista, koji se zadovoljni iz godine u godinu vraćaju da opet budu pevačevi gosti.

Lepa Brena ima vilu na Bežanijskoj kosi vrednu 1,5 miliona evra, a Dragan Kojić Keba u njenom komšiluku, vrednu 1.200.000 evra.

Lepa Brena Foto:Zoran Lončarević/Nemanja Jovanović/Nova

Aleksandra Prijović živi u kući skupljoj od pola miliona. Iz novoosnovanog beogradskog naselja na obroncima Voždovca, gde je živela na poslednjem spratu jedne zgrade koji je sama kupila, Aleksandra Prijović se trudna posle venčanja sa Filipom Živojinovićem sa njim preselila u komšiluk Filipovog oca, bivšeg teniskog asa Bobe Živojinovića i njegove supruge Lepe Brene, koji su kao svadbeni dar mladencima poklonili tu kuću, čija vrednost se procenjuje na oko 600.000 evra. Međutim, mana ove skupe nekretnine je što pevačica zid deli sa komšijama i što nema veliko dvorište u kojem bi njen naslednik imao svoj kutak za igru.

Aleksandra Prijović Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Reper Vuk Mob ima kuću na Žarkovu, vrednu 1.000.000 evra, a vila Goce Božinovske u Surčinu vredi 700.000 evra.

Seka Aleksić sagradila je vilu u Staroj Pazovi, a njena vrednost je 500.000 evra.

Foto: Zoran Lončarević

BONUS VIDEO: Seka Aleksić pokazala svoju velelepnu vilu

 

Komentari

Svi komentari (2)