Lejdi Gaga, Opra Vinfri, Bijonse, Hju Grant,
Foto: EPA-EFE/NEIL HALL/FACUNDO ARRIZABALAGA/ETIENNE LAURENT/CLEMENS BILAN

Mnoge holivudske zvzde čine nam se nedodirljivim, a neke se stvarno tako i ponašaju. Iako svojom harizmom i talentom plene i imaju veliki broj obožavaoca širom sveta, neke od najvećih zvezda iskorišćavaju svoju slavu i ponašaju se veoma bahato.

Naravno, često je glavni razlog tome to što im nedostaje privatnost i što ih fanovi prate u stopu gde god da krenu.

PROČITAJTE JOŠ:

Jedan od najčudnijih postupaka poznatih, koji je ujedno naišao na najviše kritika javnosti, bio je onaj kada su Bijonse i njen suprug Džej Zi iznajmili muzej Luvr. Naime, prvi put se to dogodilo kada su 2014. godine odlučili da posete velelepni muzej, koji je zbog njih zatvorio vrata za ostale posetioce. Tada su imali priliku da vide sva umetnička dela u jednom od najpoznatijih i najvećih muzeja, ali i da se fotogorafišu unutar njega, iako je to inače zabranjeno.

Još veći presedan dogodio se kada su nekoliko godina kasnije iznajmili muzej, kako bi u njemu snimili spot za pesmu „Apeshit“. Ranije niko nije mogao da vidi dela iz Luvra dok isti ne poseti, a danas na Jutjub platformi postoji spot u kom se vide mnogi delovi ovog muzeja. Nakon Bijonsinog i Džej Zijevog spota, Luvr je zabeležio najveću posećenost ikada, te je u 2018. godini imao 10,2 miliona posetilaca. Ovakvo ponašanje muzičkog bračnog para mnogi su okarakterisali kao veoma bahato, a na meti kritika bila je i uprava muzeja koja je ovo dozvolila.

Međutim, Bijons i Džej Zi nisu jedini, i druge slavne ličnosti su radile slične stvari. Lejdi Gaga je navodno zakupila jednu destinaciju u Srbiji, kada je posetila našu zemlju 2015. godine. Tokom svoje sedmodnevne posete iznajmila je Drvengrad na 12 sati samo za sebe, kako bi mogla da se opusti sa svojim tadašnjim verenikom Tejlorom Kinijem, koji je u to vreme na Zlatiboru snimao horor film “Šuma”.

Spekulisalo se i o tome da su njih dvoje iznajmili jedan striptiz bar, u kom su te večeri bili jedini gosti, te da su igračicama i konobarima ostavili ogroman bakšiš.

Kim Kardašijan imala je želju da iznajmi ceo Diznilend u Kaliforniji, kada je slavila drugi rođendan svoje ćerke Nort Vest. Toga dana ulaz bi trebalo da bude zatvoren za posetioce, kako bi Kim i njen suprug Kanje Vest mogli da okupe zvanice, bez rizika od skandala i neprijatnih situacija. Međutim, portparol Diznilenda tada je objavio da neće doći do zatvaranja, pa su mnogi komentarisali da je zahtev Kardašijanke zapravo bio odbijen.

Kim Kardašijan Foto:EPA-EFE/NINA PROMMER

I najbogatiju ženu u svetu šoubiznisa bije glas da je veoma bahata. Naime, jedna konobarica je ispričala da je Opra Vinfri posetila restoran u kojem ona radi, te da je zbog njene posete zatvorena cela polovina restorana u kom je ona sedela. Umesto napojnice, ona je navodno konobarici dala autogram na salveti.

Foto: EPA-EFE/ALBA VIGARAY

Dženifer Aniston je navodno veoma neprijatna za saradnju, te tokom snimanja filma „Untitled Elmore Leonard Project“ u Konetikatu, ona jedina nije želela da ruča zajedno sa ostalim kolegama. Takođe, nije htela da se vozi u kombiju, već isključivo u svom luksuznom terenskom vozilu, a dok nije trajalo snimanje nije želela da provodi vreme ni sa kim iz filmske ekipe.

Foto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Iskustvo stujarda koji je radio na liniji na kojoj je putovao čuveni glumac Hju Grant je najneprijatnije iskustvo koje je doživeo.

“Kako nalažu propisi da se svaki član posade aviona predstavi u prvoj klasi u kojoj se nalazio glumac predstave putnicima, tako sam i ja učinio. Krenuo sam ka glumcu, on me je prekinuo i rekao ja sam Hju, od*ebi“, ispričao je stjuart.

Foto: EPA-EFE/CLEMENS BILAN

BONUS VIDEO: Nova.rs na koncertu Lejdi Gage u Parizu

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.