Foto:EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Pop diva godinama unazad jedna je od najvećih zvezda svetske muzičke scene.

O njoj se mnogo toga zna, ali uvek postoje zanimljivosti koje nisu poznate njenim obožavaocima.

PROČITAJTE JOŠ:

Bijonse je stekla slavu u grupi „Destiny’s Child“, a kada su odlučli da se raziđu, doživela je napade sa svih strana – od medija, kritičara i blogova da je upravo ona kriva za to što su se članovi grupe razišli.

U to vreme pevačica se nije oglašavala, ali je jednom prilikom ispričala da je zbog pritiska bila u depresiji, te da je umela da ne izađe iz kuće danima.

Pre više od decenije, Bijonse je dala intervju u kom je pričala o svojoj prvoj ljubavi, koja joj se dogodila kada je bila jako mlada.

„Kada sam imala 12, 13 godina, imala sam prvog dečka i to je trajalo do moje 17. godine. U to vreme je to bilo baš dugo. Uvek sam bila lojalna i malo ozbiljnija za svoje godine. Bila sam previše mlada za dečka. Nismo živeli zajedno. To je bio moj jedini momak, od tada sam samo jednog dečka (Džej Zija) imala u životu“, ispričala je tada pevačica.

Bijonse je stvorila sebi alter ego Saša Firs, kako bi bila sigurnija u sebe kada je na sceni.

„Postoji neko samopouzdanje koje dobijam od nje. Mislim da ja ne bih bila interesantna kao ja na sceni dva sata. Postoje stvari koje nikad ne bih rekla i odeća koju nikad ne bih obukla, lično“, rekla je pevačica jednom prilikom.

Foto: EPA/LARRY W. SMITH

Jedan svoj album je nazvala po alter egu, a onda je iznenada odlučila da ju je prerasla i da Saša više ne treba da postoji, kako piše „24sedam“.

Zajedno sa rođakom imala kućnog ljubimca zmiju, kog su nazvali Fendi.

„To je zapravo bila zmija mog rođaka, ali kako smo delili sobu, postala je naša“, ispričala je pevačica, te otkrila da ju je otac naterao da je se reše, jer se plašio zmija.

Pevačica je ispričala da je broj 4 veoma specijalan za nju. Ona je rođena 4. septembra, njen muž 4. decembra, njena majka 4. januara, a i udala se 4. aprila.

Tako je nazvala i svoj četvrti studijski album.

BONUS VIDEO: Top 10 najprovokativnijih pevačica

Komentari

Svi komentari (0)