Foto: Antonio Ahel/ATAImages, E-Stock/Strahinja Kostić

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović je početkom dvehiljaditih napravila trogodišnju pauzu u karijeri, a onda se 2004. godine vratila i objavila album "Gore od ljubavi".

Ceca je godinama sarađivala sa Marinom Tucaković, koja je i za ovaj album pisala većinu tekstova. Kako je jednom prilikom pevačica rekla, Marina ju je odlično poznavala, te joj je pesme često pisala inspirisana njenim životom.

Jedna od pesama koje su takođe nastale inspirisane događajima u Cecinom životu je i „Neću dugo“. Mnogi su mislili da je tekst pesme posvećen muškarcu, a istina je drugačija.

PROČITAJTE JOŠ:

„To je pesma koju je Marina Tucaković napisala za mene, a ja sam je posvetila svojoj deci, ali je nikada nisam zapevala osim na CD-u. Publika na koncertima voli da čuje malo brže pesme, pa zato ovu nikada nisam uživo otpevala“, izjavila je Ceca svojevremeno za medije.

„Volim pesme sa jakim slikama. Marina odlično piše takve pesme, te je tako sastavila i ovu. Otpevala sam je u studiju, a posebno se izdvojila od drugih i rešila sam da je posvetim deci. Asocirala me je na moj privatni život“, izjavila je Ceca tada.

BONUS VIDEO: Došla sam sa Kosova u Leskovac, kao raseljena lica smo dobijali veliku količinu pirinča, pa smo to delili…: Lepa pevačica o danima koje je provela u siromaštvu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar