Sanela Šaulić i Bata Mirković Foto:Antonio Ahel/ATAImages

Njen život oduvek je misterija.

Kralj narodne muzike napustio nas je pre četiri godina, a iza sebe je ostavio veliku porodicu.

PROČITAJTE JOŠ:

Šaban i Gordana Šaulić u braku su proveli preko četiri decenije i za to vreme dobili ćerku Ildu i sina Mihajla, koji su se odlučili za javne poslove, ali i najstariju Sanelu, o kojoj se ne zna mnogo.

Ilda je nasledila očev talenat i godinama se bavi muzikom, dok je Mihajlo generalni konzul Srbije u Cirihu. Potpuna suprotnost njima jeste njihova starija sestra Sanela, s obzirom na to da je nema mnogo u javnosti. Naime, rođena je 1975. godine, a sa samo 46 godina postala je baka.

Naime, u prvom braku sa fudbalerom Ivanom Adžićem dobila je sina Luku koji nastavio stopama svog oca i danas igra u Čukaričkom. Sanela ga je rodila sa samo 23 godine, a i on je postao mlad otac, te je pre dve godine dobio ćerku Lanu sa svojom izabranicom Aleksandrom.

Zbog toga je Sanela postala mlada baka, a poznato je da i danas održava odlične odnose sa bivšim suprugom.

Ilda Šaulić, Gordana Šaulić i Sanela Šaulić, Gosti na svadbi Mihajla Šaulića Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Iako dolazi iz poznate porodice, intervjue nikad nije davala, a o svojoj privatnosti brine do te mere da nema čak ni društvene mreže. Povremeno je možemo videti u društvu sestre i majke, a jasno je da je i dalje negovana i stilizovana.

Sanela se 2013. godine udala za bivšeg fudbalera Zorana Batu Mirkovića, a onda su dobili i ćerku Unu. Njihovo venčanje je bilo intimno – a prisustvovali su samo kumovi i najbliža porodica.

„Uvek sam podržavao ono što rade moja deca, tako da sam sa radošću i srećom prihvatio Sanelinu odluku da se ponovo uda. Svakako nam je drago što će nam uskoro podariti i jedno unuče. Lično bih voleo da bude devojčica, jer unuka već imamo. Nadam se i priželjkujem devojčicu“, izjavio je Šaban Šaulić uoči njihovog venčanja.

Za oca Šabana je bila izuzetno vezana, te joj je on čak i posvetio pesmu „Sanela“,koja se sluša već decenijama.

Nakon njegove tragične smrti, mediji su preneli da je Sanela zajedno sa bratom Mihajlom otišla u Nemačku kako bi videli telo pokojnog oca, ali i da bi proveli neko vreme sa njim.

Šaban je poginuo 17. februara, a prvobitni plan bio je da se sahrana održi 21. februara, međutim, na Sanelin zahtev to je pomereno jer joj je tog dana rođendan i nije želela da ga pamti po najvećem stresu u životu.

BONUS VIDEO: Žena i ćerka Šabana Šaulića na svadbi Mihajla

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar