Jovana Jeremić Foto:Antonio Ahel/ATAImages/Shutterstock

Briljirala i ovoga puta.

Jovana Jeremić neretko šokira svojim izjavama, a sada je ispričala kako rado jede praseći mozak i jezik, i da je zbog toga posebna.

PROČITAJTE JOŠ

Kontroverzna voditeljka je otišla do detalja kada je opisivala način jedenja praseće glave.

„Obožavam pečenu praseću glavu, moji zemljaci taj specijalitet zovu glavudžica! Najviše volim da jedem jezik i mozak i zato sam retorički nenadje*iva i uvek bistrog uma. Prvo pojedem jezik, volim da je malo žilaviji, a ne sparušen… Do jezika dođem tako što rukama raščerečim vilicu! Posle uzmem nož, isečem kost lobanje i pojedem mozak. Obožavam i obraze jer u njima ima dosta mesa. I baš zato sam danas ovo što jesam. Majka mi je davala prasetinu i pre nego što sam napunila godinu dana. Prvo mi je davala jezik, koji mi se jako dopao. Inače ne jedem praseće pečenje, samo glavu…“,  izjavila je Jovana.

Jovanin otac je ugostitelj, a voditeljka naglašava da bi sama mogla da pripremi prase i da ga ispeče.

„Ćerka sam kafedžije i sasvim je normalno da znam da pripremim prase, umem da istranžiram i celu svinju. Jedino što nikad nisam zaklala životinju, jer sam veoma emotivna. Za taj deo posla smo uvek zvali pokojnog komšiju Duleta, koji je klao životinje po celoj Ibarskoj magistrali i za to je bio dobro plaćen“, rekla je Jovana za Informer.

BONUS VIDEO „Ne zanima me šta misli Jovana Jeremić ko se za nju kači, bitno da narod zna ko je ona“: Glumica sa Kosova poentirala usred medijskog skandala