Ana Nikolić Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica je navodno opet izazvala skandal - ali van scene.

Ana Nikolić uveliko priprema rođendansku proslavu za svoju ćerku Taru.

PROČITAJTE JOŠ:

Pevačica se prvo našla u jeku skandala nakon što je izbacila demo verziju pesme „Provereno“, koju je snimila njena koleginica Milica Pavlović. Nakon ovog njenog postupka, usledile su brojne kritike, pa u su mnogui optužili Anu da je ukrala pesmu.

Sada, dok se prethodna afera još nije stišala, Nikolićeva se našla u novoj, kako piše „Telegraf“, kada je „preotela“ termin za pproslavu rođendana ćerke Tare.

Reč je o igraonici i zakupu termina za rođendanske proslave, a da bi Tara proslavila peti rođendan u uglednoj igraonici u Beogradu, Ana je, kako navodi pomenuti portal, posetila ovo mesto za proslavu, pa je zatražila već zauzeti termin.

„Ana je pitala da li je slobodan termin 3. avgusta na šta je dobila odgovor da je termin zauzet i da su ga izdali. Ona je insistirala da termin dobije ona, toliko, da nije želela da izađe iz igraonice dok ne dobije garancije da će termin ipak pripasti njoj. Zaposleni su joj objašnjavali da je već uzet avans za taj datum, ali je ona rekla da će i to da plati“, rekao je izvor za „Telegraf“, pa je dodao:

„Kada su videli da Ana neće odustati od namere, rešili su da joj izdaju igraonicu tog dana i tako otkažu porodici termin koji je uredno zakazala i platila.“

Kako se dalje navodi, iz igraonice su otkazali zakazanu proslavu rođendana, uz obećanje da će drugoj porodici dati popust zbog ovog propusta. Nezadovoljni roditelji rešili su da ipak potraže drugu igraonicu.

BONUS VIDEO: Milica Pavlović o manijaku

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.