Foto: Antonio Ahel/ATAImages/MARK CARDWELL / AFP / Profimedia

Slobodan Boba Živojinović nekada je bio veoma uspešan teniser, te je imao priliku da igra na brojnim značajnim turnirima i da putuje širom sveta.

Jednom prilikom, kada je učestvovao na „Vimbldonu“, upoznao je i princezu Dajanu.

„Nedelju dana pre ‘Vimbldona’ 1987. godine održan je humanitarni meč pod njenim pokroviteljstvom. Bio sam jedan od učesnika, pored još nekoliko poznatih tenisera. Tada sam upoznao Lejdi Dajanu. U prvom razgovoru pitala me je da li sam ja onaj teniser koji ima najjači servis“, ispričao je on, prenosi „Glossy“.

PROČITAJTE JOŠ:

„Navijala je za mene sa tribina, iako je kraljevska porodica imala VIP ložu. Velika je stvar kad na meč dođe da te bodri osoba poput nje“, prisetio se Boba.

Nije krio da je princeza na njega ostavila jak utisak.

Boba Živojinović Foto: Antonio Ahel/ATAImages

„Bila je predivna žena, njena veličina bila je u tome što je normalno komunicirala sa svima. Naši dugački razgovori svodili su se na priče o svakodnevnim stvarima i našoj deci“, istakao je on.

Bobin najstariji sin, Filip Živojinović, imao je priliku da upozna princezu Dajanu.

Riblja corba Filip Zivojinovic
Filip Živojinović Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

„Filip je godište njenog mlađeg sina Harija, pa su nam uglavnom to bile teme. Filip ju je i upoznao. Kada sam mu rekao da je to princeza, ništa mu nije bilo jasno. On je, kao svako dete, princeze zamišljao poput likova iz bajki, u dugačkim raskošnim haljinama“, otkrio je tada Boba.

Podsećamo, Boba je Filipa dobio u vezi sa Zoricom Nakić, pre nego što se oženio pevačicom lepom Brenom i sa njom dobio još dva sina – Viktora i Stefana.

BONUS VIDEO: Top 5 najlepših poznatih parova

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar