Foto: Video/Nova.rs

Film i serija o životu Ace Lukasa "Kafana na Balkanu" uveliko se snimaju, a kako Kurir saznaje, došlo je do promene u scenariju.

Naime, u ovom ostvarenju, čija je premijera najavljena za 3. novembar 2023. godine, kad i pevačev koncert u Areni, neće biti Sonje Vuksanović, Acine poslednje supruge, iako je to bilo najavljeno. Ali nije samo ona izbačena iz scenarija, već i ostale Lukasove žene – Ceca i Nataša.

PROČITAJTE JOŠ

„Kad je dogovoreno da se rade film i serija, u scenariju je bilo da se snimaju i kadrovi koji su vezani za Lukasov ljubavni život. Za ulogu Sonje bila je birana mlada glumica Teodora Bjelica, ali je na kraju sve to palo u vodu. Scenaristi su ipak rešili da fokus bude na Acinoj karijeri i drugim stvarima iz privatnog života, a da ljubavi nema“, kaže izvor blizak produkciji.

Kako on dalje navodi, ipak sve nije završeno, pa bi publika mogla da vidi kakav je Lukas sa ženama iza četiri zida, ali u nastavku „Kafane na Balkanu“. S obzirom na to da pevač ima veoma bogat život, producenti planiraju da snime i drugi deo filma, u kojem će se pojaviti likovi svih folkerovih žena.

Podsetimo, u ulozi Ace Lukasa, koji se u filmu zove Petar, pojaviće se glumac Mladen Sovilj, dok će njegove roditelje Vukosavu i Vuksana glumiti Branka Katić i Milutin Mima Karadžić. Angažman su prihvatili i Andrija Kuzmanović, koji će tumačiti lik kriminalca, a Lukasovog menadžera dočaraće njegov kolega Igor Đorđević.

BONUS VIDEO: Lukas o svadji sa RTS i homofobicnim stavovima

Komentari

Svi komentari (1)