Nataša Kojić Foto: Printscreen Instagram/ natashakeymusic

Ćerka Dragana Kojić Kebe već godinama živi u Americi, koju ne sme da napušta kako bi dobila državljanstvo.

Nataša Kojić dvehiljaditih se bavila muzikom u Srbiji, a potom nastavila u Americi gde je završila i Brekli univerzitet.

PROČITAJTE JOŠ:

Kojićka je veoma aktivna na društvenim mrežama, a u poslednjoj objavi pokazala je kako se provodi u luksuznoj vili.

Naime, Nataša je uživala sa društvom u jednoj vili sa bazenom gde su opuštali uz piće, a kad je pala noć, spremili su poznati američki poslasticu „mančmelou“.

Ipak, Nataši nije pošlo za rukom spremanje ovog specijaliteta, te joj je izgoreo.

Foto: Instagram/natashakeymusic

Podsetimo, tokom ranih godina u SAD, pojavljivala se svuda, pa tako i u jednom rijalitiju, gde su trebali da joj nađu partnera. Nataša je ovde prošla neslavno, te joj je komisija zamerila i godine i izgled.

„Nataši roditelji mnogo nedostaju i svaki put kada imaju mogućnosti i slobodnog vremena posete je u Americi. Čak je nedavno njen rođeni brat dolazio ovde i bio je oduševljen. Ona iznajmljuje stan, živi od toga što komponuje muziku za pojedine pevače koji nemaju veliku karijeru. Nije joj lako, pokušava da gradi svoju karijeru i uspeh bez bilo čije pomoći. Ali sa druge strane, pošto je tamo otišla kao stipendista, ukoliko napusti zemlju u narednih deset godina, više nikada neće moći da se vrati u Ameriku“, rekao je izvor, prenosi „Kurir“.

Mnogo se spekulisalo kakvim poslovima se Nataša bavi u Americi.

„Mojoj ćerki pokušavaju da nanesu bol, a mene i moju Olju da diskredituju kao roditelje. Nataša je vaspitana na pravi način i ova hajka ne može umanjiti doprinos nas kao roditelja. Moja ćerka je diplomirala na muzičkoj akademiji sa desetkom, a onda u Americi završila Berkli i to kao stipendista“, rekao je Keba, prenosi „Ekspres“.

Navodno Nataši je porodica finansijski pomagala, te u Americi živi dosta skromnije nego što je navikla u Srbiji. Ipak, ona ne želi da se vrati ovde. Kojićeva je imala i probleme sa bivšim partnerom koji ju je prijaljivao za uznemiravanje. Posle niza godina uspela je da živi relativno normalno, ima svoj auto, kreditnu karticu, a stan iznajmljuje. Trenutno se bavi pisanjem muzike za filmove, snima modne editorijale, statira i pojavljuje se u šou-programima.

BONUS VIDEO: Dragan Kojić Keba o svom izgledu

Komentari

Svi komentari (0)