Nada Topčagić i Marinko Rokvić
Nada Topčagić i Marinko Rokvić Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Nada Topčagić se u razgovoru za Nova.rs isplakala zbog smrti kolege Marinka Rokvića, koji je jutros preminuo.

Nada i Marinko zajedno su prošli kroz lepe i loše stvari jer su muzikom počeli da se bave u istom periodu. Proputovali su svet, snimili brojne emisije, učestvovali na raznim manifestacijama i privatnim okupljanjima.

S druge strane, jedan period su bili i u svađi, ali su se i pored toga mnogo voleli i poštovali. Nada za Nova.rs kaže da će joj Marinko ostati „rak rana“ jer ga nije pozvala telefonom dok je ležao u bolnici. Mislila je da će se izvući i da će ga ponovo sresti na nekom snimanju.

„Ne da sam utučena… Sad sam pričala sa njegovom suprugom Slavicom, rekla mi je da je preminuo kod kuće, kraj nje. Šta reći… Ostala sam nema od bola, nemam reči. Mladost me vezuje za njega, zajedno smo počeli karijere, zajedno smo stasavali, mnogo vremena smo proveli zajedno. Nije to bilo kao sada kada su starlete u prvom planu, nas dvoje smo se dosta pomučili da napravimo karijere, da napravimo hitove… Šta da vam kažem“, rekla je Nada, a potom kroz kroz suze dodala da joj je krivo što jedan period nije govorila sa Marinkom i da nikada neće oprostiti sebi što ga nije pozvala telefonom.

Marinko Rokvić i Nada Topčagić Foto: Privatna arhiva Nade Topčagić

„Žao mi je što ga nisam pozvala poslednjih dana, nadala sam se da će prebroditi sve, ubijena sam. Nisam imala pojma da je toliko loše. Da sam znala, otišla bih da ga vidim. To će ostati moja najveća rak rana, kunem vam se“, kroz suze je rekla Nada Topčagić.

Marinko Rokvić i Nada Topčagić Foto: Privatna arhiva Nade Topčagić

PROČITAJTE JOŠ

Nada ističe da je Marinka nedavno spomenula i da je dugo razmišljalja o njemu.

„Poslednje reči njegove pre 10 dana su mu bile da mu je bilo žao što smo se nekada svađali, ‘varničili’, to je bilo naše dečački. Hteli smo i da se pomirimo, umeo je i da mi se nasmeje i u tim trenucima kad nismo bili dobri. Gledala sam i kao veliko dete. On direktno ide u raj, na neko bolje mesto. Otišla je legenda, pevač kakav će se teško roditi s takvim glasom“, rekla je pevačica.

BONUS VIDEO: Ceca Ražnatović kroz suze o Marini Tucaković

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

 

 

Komentari

Svi komentari (0)