Foto:JOEL SAGET / AFP / Profimedia

O ovom skandalu i danas se priča.

Glumac Rouan Atkinson najpoznatiji je po ulozi čuvenog Mister Bina i iako je svojom glumom zasmejavao mnoge, u privatnom životu prolazio je kroz neke nimalo komične situacije.

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, Rouan je više od 25 godina bio oženjen Sunetrom Sastri sa kojom je dobio dvoje dece. Ipak, sve se promenilo kada je upoznao 26 godina mlađu koleginicu Luizu Ford.

Foto: NR / Backgrid UK / Profimedia

Njih dvoje su se upoznali još 2012. godine, kad su se pojavili u komediji „Quartermaine’s Terms“. Ubrzo su se javile simpatije, a novinarima nisu promakli njihovi susreti u  Londonu.

Atkinson je 2014. godine zbog Luize ostavio suprugu što je izazvalo veliki skandal.

Razvod je, navodno, trajao svega 65 sekundi, a potvrđen je na osnovu Atkinsonovog „nerazumnog ponašanja“, iako na sudu nisu navedeni nikakvi primeri istog. Ni glumac ni Sunetra nisu prisustvovali saslušanju.

Njihovu ćerku Lili veoma je pogodilo to što je njen otac napustio njenu majku zbog druge žene da se naljutila na njega i odlučila da uzme majčino prezime Sastri.

Lili je krenula očevim stopama, mada ne voli preterano da se eksponira u medijima. Prvu ulogu dobila je još kao devojčica u priči o Zubić Vili, a onda je uz oca igrala u komedijama „Mister Bin na odmoru“ i „Džoni Ingliš“.

Nakon ovoga se posvetila kabareu, ima sopstveni šou i piše pesme, peva, glumi, a bavi se i slikarstvom.

Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Rouan Atkinson je sa Luizom Ford 2017. godine dobio i dete, ćerkicu.

BONUS VIDEO: „Komičar“ – novo ime za protivkandidata

Komentari

Svi komentari (0)