Miloš Bojanić Foto:Antonio Ahel/ATAImages

Pevač isitče da poštuje svoju publiku.

Miloš Bojanić se godinama ne eksponira, već kako kaže želi da se pojavljuje onda kada ima razloga.

PROČITAJTE JOŠ:

„Nisam voleo da idem nigde po emisijama, jer nisam imao šta da kažem, a ovoga puta imam mnogo toga da kažem. Nova pesma, Nova godina, američka turneja, imam razloga da se pojavljujem. Svi stari hitovi su na Jutjubu i publika može da ih sluša“, rekao je Miloš.

Pevač se osvrnuo na svoje detinjstvo i poreklo.

„Ja sam jednostavno obično seljačko dete iz naroda koje je čuvalo svoje ovce, sviralo frulu, pevala mu majka, otac, sestra, deda. Živeo sam sa narodom, u narodu sam i postao, znam kako narod diše i to je osnova da bih odabrao pesmu. Ja sam deo tog naroda, moju publiku izuzetno poznajem“, istakao je pevač i spomenuo pokojnog autora mnogih hitova Docu Ivankovića koji je zaslužan i za njegovu karijeru.

„On me je stvorio, on je u meni prepoznao pevača. Jednom prilikom mi je rekao da moram da pevam narodne pesme, rekao mi je ‘Tebe slušaju kuvarice, konobarice, čistačice… Ti si narodni čovek, nemoj da praviš neke gluposti i ludila, ti si narodni pevač, pevaj narodu’. On je stvorio moju karijeru“, rekao je Miloš za „Grand“.

Bojanić je potom najavio svoje planove za Novu godinu.

„U Čikagu sam za Novu godinu, biće tu još koncerata, ali ne mogu sve da upamtim sve gradove, ima publika društvene mreže pa može da se informiše. Posle dužeg vremena i moje pauze, pevam našim zemljacima u Americi i prosuću dušu onako kako to ja umem“, najavio je Miloš.

BONUS VIDEO: TOP 5 pevača koji su imali samo jedan hit

Komentari

Svi komentari (0)