Marina Cvetković Mahrina Music Awards Ceremony Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs

Prošlogodišnja učesnica IDJShow-a Marina Cvetković, poznatija kao Mahrina, otkrila je koji muškarac je osvojio njeno srce.

Naime, kako IDJTV piše, ona je nekoliko meseci skrivala svog izabranika, a nakon što je sinoć emitovana prva epizoda nove sezone pomenutog takmičenja, ona je odlučila da se oglasi.

PROČITAJTE JOŠ:

Mahrina je najpre na TikToku objavila snimak ovogodišnjeg kandidata IDJShow-a, Dina Omerhodžića, a potom je na Instagramu objavila njihovu zajedničku fotografiju.

„Mesec je kao ti“, napisala je ona uz fotografiju na kojoj je Din ljubi u čelo.

View this post on Instagram

A post shared by MAHRINA (@mahrinaye)

Podsećamo, Din Omerhodžić, kandidat koji se sinoć predstavio publici i žiriju u IDJSHow-u oduševio je sve. Din je za žiri izveo mash up tri pesme. Prvi deo je njegova pesma na nemačkom, drugi deo je numera „Nina“ od Devita, a treći deo pesme je pesma „Takvi kao ja“, jednog od članova žirija – Relje. On je uz gitaru izveo akustičnu verziju ovog mash up-a.

IDJCoach-evi nisu krili koliko su oduševljeni njegovom izvedbom, posebno Darko Dimitrov, koji je na ovog kandidata stavio i veto, što bi značilo da, ukoliko Din prođe u top 12, biće u Darkovom timu.

BONUS VIDEO: