Podeli
Foto: Vesna Lalić, Nemanja Jovanović/Nova.rs

Modni kreator Saša Vidić javio se pre deset dana u Urgentni centar Beograd, gde je tvrdio da ima  halucinacije koje traju već neko vreme, te je naveo da je napadnut od strane nepoznatih muškaraca u centru grada zbog čega je pod velikim stresom.  Vidića tada nisu zadržali u bolnici već je pušten na kućnu negu. Ekipa portala Nova.rs obišla je njegov kraj na Novom Beogradu kako bi popričala s njim, ali vrata njegovog stana niko nije otvarao. U jednom trenutku naišla je jedna gospođa sa detetom i ljubazno nam se obratila.

“Saleta dugo nisam videla, ne znam da li je kod kuće. Ranije je stalno bio u kraju, uvek veseo i nasmejan. Nikada nije prošao pored neke dece, a da ih nije počastio slatkišima. Svi ga volimo. Kad ga vidimo na televiziji kao da nije on. Tamo deluje oštro, a zapravo je duša od dečka. Verovatno je to zbog posla. Poslednji put sam ga videla pre mesec dana, ne znam zašto ga sad nema” , izjavila je za naš portal komšinica koja je želela da ostane anonimna.

PROČITAJTE JOŠ

Nedugo posle našeg razgovora sa komšinicom zatekli smo jednog starijeg čoveka ispred Sašine zgrade i popričali s njim. On je takođe želeo da ostane anoniman, ali je za naš portal istakao da je zabrinut za Sašino zdravlje.

“Bio je ovde pre dva, tri dana. Baš smo stajali i pričali. Nešto mi je Sale propao, dosta je smršao, ima svega 30 kilograma. Malo je i bradu pustio. Nisam navikao da ga viđam neobrijanog i neošišanog, uvek je skockan od glave do pete. Ma, glavni mangup u kraju! Vole ga ove poznate ženske. Iskreno, malo sam se zabrinuo kad sam ga video. Nije bio onako veseo kao ranije. Nije mi se žalio da je napadnut, niti ništa slično. Pričao mi je da ga nervira ovo ludilo oko koronavirusa i da se ne kreće mnogo, uglavnom je kod kuće i napolje izlazi samo kad mora”, rekao je on.

Starija gospođa koja je sedela na klupi ispred zgrade prepoznala je našu novinarsku ekipu, te nas je zaustavila, želeći da priča o Saši.

“Vi ste sa televizije? Sigurno ste došli zbog našeg Saleta. On je svima omiljen, kulturan i fin mladić. Nisam ga videla mesecima. Niti znam gde je, niti šta radi. Sećam se da je ranije na poljani pravio pasulj za sve. On kad spremi, svi uživaju u jelu. Za komšiluk je uvek bio tu, šta god da zatreba”, rekla je ona.

Podsetimo, domaći mediji su pre nekoliko dana navodili da je Saša Vidić trčao go na ulici. Međutim, prema saznanjima Nova.rs, takvih prijava u policiji nema. Tada smo pozvali Vidića za komentar, ali na njegov telefon javila se nepoznata žena koja je tvrdila da je njegova prijateljica.

“Ovde Sašina prijateljica. On je dobro, prijatelji su s njim. Svašta se piše. Neko mu verovatno nešto smešta. Javiće vam se on kasnije kad bude bio u prilici. Pozdrav i hvala Vam”, rekla je ona tada za naš portal.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar