Nikola Rokvic i Bojana Barovic
Nikola Rokvić i Bojana Barović Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Susedi često o javnim ličnostima otkriju brojne nepoznate detalje.

Iako komšije neretko otkriju i neke negativne strane ličnosti sa estrade, sa manekenkom Bojanom Barović i pevačem Nikolom Rokvićem je druga priča.

PROČITAJTE JOŠ:

Susedi su imali samo reči hvale.

„Nikola je jedna divna duša i divan čovek. Poznavao sam i Marinka, bio je prgav i na njega Nikola srećom nije povukao, ali je očigledno znao da vaspita decu. To je zapravo Slavica radila jer su oba sina vrlo nasmejani i vedri ljudi. Bojana, kada se doselila, delovala je uobraženo, ali je uz Nikolu postala dostupna. Lepo je videti kako gaje decu, blago pričaju i vole se. Nikola je priželjkivao treće dete, govorio je: ‘Ako Bog da’. Drago mi je što mu se želja ispunila, njihova deca će sigurno postati divni ljudi“, rekao je Ljuba za „Blic“ o popularnom paru.

Komšija Stefan kaže da Nikola učestvuje u svim akcijama vezanim za uređenje okoline i dvorišta oko zgrade, te da često posadi drvo ili zalije cveće.

„Nikola je imao ritual da svako dete kada mu se rodilo posadi drvo ispred zgrade, tako će biti i sa ovim trećim sigurno. To su od njega videli i ostali, pa je tako nastao čitav drvored. Isto radi i sa jelkom za Novu godinu, ali i raznim biljkama koje donese rasade. Kada vidi da je cveće uvelo, on zalije. Eto, to vam dovoljno govori o tome kakav je čovek“, kaže Stefan za pomenuti portal.

U obližnjoj prodavnici rado viđaju ovaj bračni par.

„Konačno su lepe vesti unele radost u ovu porodicu. Od trenutka kada se Marinko razboleo, svi su bili tužni. Trudili su se na sve načine da mu olakšaju, ali i da što više budu uz njega. Nikolu smo viđali tužnog, neizmerno i nakon sahrane se dugo nije oporavio. Bojana se trudila da više bude uz decu, a on je odlazio u manastire i to mu je očigledno prijalo. Vratio se preporođen. Sada su lepe vesti prvo stigle iz Markove, pa iz njegove kuće. To je usrećilo i Slavicu. Ona dolazi često, kupuje namirnice i šeta unučiće“, ispričale su prodavačice koje slušaju Nikoline pesme, pa često odu i na njegove nastupe kada peva u Beogradu.

BONUS VIDEO: Nikola Rokvić o duetu sa Beogradskim sindikatom

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.