Nataša Kojić i Keba Kojić Foto: Printscreen Instagram/ natashakeymusic, Dragan Mujan/Nova.rs

Ćerka Dragana Kojića Kebe Nataša Kojić navodno ne sme da napusti Ameriku, u kojoj živi od 2009. godine.

Kako pišu mediji, Nataša tamo radi na “crno”, pa kada bi napustila zemlju više nikada ne bi mogla da se u nju vrati.

PROČITAJTE JOŠ:

Ona trenutno pohađa Berkli univerzitet u Kaliforniji, a uporedo gradi i muziču karijeru.

„Ona iznajmljuje stan, živi od toga što komponuje muziku za pojedine pevače koji nemaju veliku karijeru. Nije joj lako jer nema podršku nijednog člana porodice, pokušava da gradi svoju karijeru i uspeh bez bilo čije pomoći. Ali sa druge strane, pošto je tamo otišla kao stipendista, ukoliko napusti zemlju u narednih deset godina, više nikada neće moći da se vrati u Ameriku“, otkriva izvor za Ekspres.

I dok su svi pomislili da se Kebina naslednica bavi nekim sumnjivim poslom u Americi, on je rešio da stavi tačku na takve glasine i poručio svima sledeće:

„Mojoj ćerki pokušavaju da nanesu bol, a mene i moju Olju da diskredituju kao roditelje. Nataša je vaspitana na pravi način i ova hajka ne može umanjiti doprinos nas kao roditelja. Moja ćerka je diplomirala na muzičkoj akademiji sa desetkom, a onda u Americi završila Berkli i to kao stipendista“.

Inače, ranije je Nataša aplicirala za dobijanje američkog državljanstva kao pripadnica LGBT populacije, iako to nije, pisao je tada Kurir. Navodno je zarad dobijanja papira iskoristila pravo na azil koje u međunarodnom pravu podrazumeva pravo država da daju azil, pravo pojedinca da zatraži azil i pravo pojedinca da mu se odobri azil u slučaju da je na neki način ugrožen u svojoj zemlji.

Amerika nije u obavezi da odobri bez obzira na to da li je zahtev osnovan ili ne, osim u slučajevima kada se tražilac azila već nađe na teritoriji zemlje od koje traži azil, i to samo ako će mu život biti ugrožen ili će trpeti progon ukoliko se vrati u matičnu zemlju. Zbog svega toga, ona se pre dve godine navodno prijavila kao lezbijka, jer u Srbiji nisu dozvoljeni istopolni brakovi, dok u SAD jesu.

BONUS VIDEO: Dragan Kojić Keba o svom izgledu

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.