Foto: ntonio Ahel/ATAImages; Vesna Lalić/Nova.rs

Pevačica Jelena Karleuša izvređala je našu legendarnu glumicu Jelisavetu Seku Sablić, a ubrzo potom je obrisala svoj Instagram stori.

Jelisaveta Seka Sablić biće govornica na dašanjem protestu „Srbija protiv nasilja“ koji počinje u 18 časova ispred Narodne Skupštine. Karleuša je na svom Instagramu objavila skandalozni video u kojem izgovara sramne uvrede, a potom dodala i natpis kojim komentariše Seku Sablić.

PROČITAJTE JOŠ

„Ja kada vidim Seku Sablić kako na protestima lupeta kako živi u ropstvu, a glumi u svakoj mogućoj seriji, reklamira sve od uložaka, stajskog đubriva, do banaka i izlazi iz frižidera“, napisala je Karleuša.

Karleuša je vrlo brzo obrisala ovu objavu, ali su njeni pratioci skrinšotovali šta je napisala i oštro osudili njen ispad.

„Na sve to, treba da znate da ona na ovom snimku kaže ‘Vidi ku*vu’ ženi koja je doslovno nacionalno blago ove zemlje. Stvarno je u najmanju ruku prostakuša i neartikulisana smećarka. Iskreno se nadam da će da propadne“, glasi jedan od tvitova.

Karleuša je ranije vređala i druge glumce govornike na protestu ili kritičare režima Aleksandra Vučića, a sama je pružila podršku SNS-u i bila na njihovom kontramitingu.

BONUS VIDEO: „U Americi me niko nije pitao za Jelenu Karleušu“: Didi Džej ipak ceni koleginicu, evo zašto

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare