Foto: Printscreen / Instagram / milica.mitrovic.pink

Nova fotografija zeta Željka i Milice Mitrović, verenika njihove starije naslednice Kristine, Ukrajinca Ilije, postala je viralna na Tviteru - a korisnici ove društvene mreže je opisuju kao "bizarnu".

Na fotografiji Ilija pozira u verovatno užasno skupoj modnoj kombinaciji – inače je najmlađi milijarder na svetu – ali, korisnici Tvitera pišu, ukus izostaje i sve je veliki kič.

Veliku pažnju privlače i njegove sandalice, ali i prsti na nogama.

Neke je ova modna kombinacija podsetila na pidžamu, a zbog povrnutih, odnosno, podignutih pantalona, izgleda i kao da nosi pelene.

Komentari su razni, a u nastavku teksta prenosimo neke najduhovitije.

Biznismen Ilija, koji je prošle godine zaprosio Kristinu, naslednik je porodične kompanije koja se bavi proizvodnom uranijuma, pa se neretko može čuti da je on zapravo naslednik kralja uranijuma. Oni koji poznaju mladi par kažu da je Ilijina porodica jedna od najuspešnijih u svetu kad je u pitanju uranijum.

Budući zet Željka Mitrovića, inače, ima i sopstveni biznis, koji vodi u Londonu, gde i živi, ali i u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Ima svoj privatni avion, obezbeđenje, vozače, kao i veliki broj skupocenih automobila, koje menja gotovo svakodnevno.

On i Kristina su se upoznali tokom školovanja u Engleskoj, a Ilija je bio jedan od najboljih studenata, a posebno se ističe po znaju mnogo stranih jezika.

BONUS VIDEO: Duel Željka Mitrovića i Sava Manojlovića

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

Komentari

Svi komentari (19)