Milica Milša, Nenad Nenadović
Milica Milša i Nenad Nenadović Foto: Zoran Lončarević

Glumac Nenad Nenadović preminuo je juče u 57. godini života od posledica koronavirusa. Od njega se na društvenim mrežama oprostila i glumica Milica Milša, sa kojom je Nenadović igrao zajedno u popularnoj seriji "Igra sudbine". Ona je bila glavni pozitivac u seriji, a Nenadović je imao ulogu negativca.

„Nešo, dragi moj prijatelju, kako bez tvog osmeha? Kako bez tebe? Sad znam kako duša boli… Uvek ću se sećati snimanja naših scena Brunera i Ade i radosti koju si širio oko sebe. Omiljen si bio i bićeš. Večnost je tvoja a ti si naš zauvek. Volim te dragi moj druže. Nenad Nenadović 1964 – 2021“, napisala je Milša na Instagramu.

Nenadović se, kako su pre nekoliko dana naveli iz pozorišta „Boško Buha“, najverovatnije zarazio koronavirusom na jednom od snimanja. Bio je hospitalizovan.

PROČITAJTE JOŠ

U glumačke vode uplovio još kao dečak, sa 13 godina kada je dobio ulogu Moljca u seriji „Povratak otpisanih“. Osim toga, vodio je više od hiljadu dečijih emisija, kao što su: „Zooteka“, „Pet-šou“ i „Fazoni i fore“.

U seriji „Igra sudbine“, koju pratimo na ekranima, igra kriminalca Brunera koji je ludo zaljubljen u Adu Kanački.

Stalni član pozorišta je „Boško Buha“. Rekorder po broju predstava u 2015. godini – u prvih pet meseci odigrao je 77 predstava.

Dobitnik više nagrada, između ostalih tri „Buhine“ nagrade za predstave “Tri musketara“ i „Princ – arkadna avantura“.

Iza sebe je ostavio suprugu Snežanu i ćerke Janu i Minu.

BONUS VIDEO: Ceca u suzama o Marini: Osećam pritisak na grudima kao da ću se ugušiti

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

Komentari

Svi komentari (1)