Foto: Nova.rs, Antonio Ahel/ATA Images

Svima je poznato da su poslovni, ali i privatni životi poznatih ličnosti neretko veoma turbulentni.

Javnost zanima svaki detalj, a neke zvezde dele svoju privatnost dok se druge trude da je sakriju. Ljubavi, veze i brakovi su teme koje, možda čak i najviše interesuju publiku, a isto tako i razvodi. Dok su neki od pozatih pevača, pevačica, glumaca i glumica uspeli da „pronađu“ ljubav za ceo život, drugi tražili, ali nisu odustajali, te su se nekoliko puta venčavali i razvodili.

PROČITAJTE JOŠ:

U Holivudu su najpoznatiji primeri Dženifer Lopez i Nikolas Kejdž, koji nisu odustali od potrage za pravim partnerom. Kejdž je nedavno peti put stao na ludi kamen, Dženifer četvrti put, a zanimljvo je da je ova pevačica i glumica čak pet puta raskidala veridbe.

Međutim, nisu samo holivudske zvezde imale ovakve životne priče, već su mnogi sa naše estrade prošli slično.

Na našoj sceni preovladavaju žene i ubedljive su rekorderke, a među njima je na prvom mestu pevačica Maja Odžaklijevska, koja je navodno imala 12 brakova, kako je sama rekla jednom prilikom.

Naime, Maja se povukla sa javne scene pre dve decenije, ali još uvek ponekad gostuje u emisijama. Tako je u jednoj otvorila dušu i ispričala kako je ostavljala muškarce u svom životu.

„Imala sam 12 takozvanih brakova. Kako dođe onaj momenat da krene zvocanje ili ponašanje koje mi se ne dopada, ja trpam sve stvari u kese za đubre i kažem: ‘Stvari su ti ispred.’ Ćao, doviđenja i novi brak. Moja majka je govorila: ‘Jedan se otegao, drugi se protegao'“, rekla je pevačica.

Foto: Printscreen/YouTube/edutv

Lepa Lukić je tokom svoje karijere nizala hitove, ali u ljubavi nije imala previše sreće i udavala se četiri puta.

Sa prvim suprugom Tomom, čije prezime i danas nosi, prošla je kroz pakao. Njena prijateljica Nadica je pre nekoliko godina to i potvrdila u razgovoru sa domaćim medijima, kada je progovorila o njegovoj ljubomori i pretnjama. O tome, pak,  ona sama nikada nije govorila javno. Nakon njega Lepa Lukić bila je sa Veljkom Dokićem u braku koji je potrajao samo dve godine. Nekoliko godina kasnije Lepa se preudala za menadžera Vladu Perovića. Međutim, ni tada joj nisu cvetale ruže, jer ga je zatekla u krevetu sa ljubavnicom.

Posle razvoda sa Vladom, pevačica je uplovila u bračne vode sa Milanom Milanovićem, sa kojim je u braku bila 18 godina. Njihovu sreću prekinula je njegova iznenadna smrt, a pevačici je najteže palo što nije uspela da se oprosti od svoje ljubavi, jer je preminuo u Kanadi 2019. godine.

Lepa Lukić. Foto: E-Stock_milos_rafailovic

Među pevačicama koje nisu odustajale od bračne sreće je svakako i Zlata Petrović. Pevačica se prvi put udala sa svega 14 godina i to protiv svoje volje. Posle dvogodišnjeg braka pobegla je od tog muža za koga su je roditelji naterali da se venča. Posle nekoliko godina ušla je u vezu sa jednim Aleksandrom koji je bio harmonikaš u to vreme. Ljubav je brzo planula i oni su se venčali. I ovog muža je napustila jer je već tada ušla u muzičke vode i želela je da se posveti karijeri.

Njeno srce osvojio je kolega Hasan Dudić. Oni su se venčali, međutim, ni ova ljubav nije bila ona za ceo život. Ipak, dobili su sina Mikija. Nakon i o ovog kraha braka, Zlata ulazi u vezu sa voditeljem Zoranom Pejićem Pejom. Oni su u braku dobili sina Jovana. Ipak, posle nekoliko godina, odlučili su da se razvedu.

Foto: nova.rs/video

Zorica Brunclik uspela je da pronađe ljubav svog života i već godinama je u braku sa Miroljubom Aranđelovićem Kemišom, a pre njega je bila u nekoliko brakova.

Naime, prvi muž bio joj je harmonikaš Zoran Tutić, koji je bio šef orkestra sa kojim je u tom periodu nastupala. . U braku sa Zoranom Zorica je dobila sina Đorđa Tutića. Ovaj brak nije dugo potrajao, pa je pevačica pronašla sreću u drugom harmonikašu Ljubi Kešelju sa kojim je takođe dobila dete, ćerku Miljanu.

Zorica Brunclik
Zorica Brunclik Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Prva velika ljubav koju je Bekvalčeva krunisala brak bila je ona sa vaterpolistom Danilom Ikodinovićem. Zajedno imaju ćerku Hanu, a sve je krenulo po zlu nakon sportistine nesreće. Nakon negoh vremena došlo je do kraha njihovog braka.

Nekoliko godina kasnije Bekvalčeva je zavolela Ljubu Jovanovića sa kojim je bila i prijatelj pre toga. Njihova veza privlačila je veliku pažnju javnosti, posebno zbog tajnog venčanja koje su imali. Ipak, ubrzo je došlo i do razvoda.

Poslednji brak i razvod izazvali su ipak najviše pažnje. Nataša se treći put udala za Luku Lazukića. Imali su bajkovito venčanje na Ibici uz prisustvo najbližih. Nataša je ubrzo ostala u drugom stanju i rodila ćerku Katju. Međutim, jedne večeri, kako je pevačica tvrdila, pretrpela je nasilje, Lazukić je nasrnuo na nju, nakon čega ga je ona tužila i odmah podnela zahtev za razvod braka.

Nataša Bekvalac Foto: Antonio Ahel/ATAImages
BONUS VIDEO: TOP 5 najkraćih brakova na estradi