Foto: E-Stock/Dušan Milenković,E-Stock/Aleksandar Baclija, Norbert Scanella / Panoramic / Bestimage / Profimedia, Instagram

Pevačica iza sebe ima tri propala braka, a sada je usledio i raskid veridbe sa hrvatskim fudbalerom Mateom Pavlovićem.

U prvi brak sa Nikolom Dragojlovićem ušla je jako mlada.

PROČITAJTE JOŠ:

Kaja je jednom prilikom pričala o prvom bračnom iskustvu sa Dragojlovićem, pa je opisala kako je samo sa samo 19 godina ostala trudna da je zaista želela da se venčaju. Najveća prepreka bili su roditelji pevčice, koji su bili protiv toga da se tako mlada udaje. Samo šest meseci nakon porođaja Kaja je raskinula ovu vezu.

Nikola Dragojlović Foto:printscreen/instagram./sovauzice/

Nakon toga, udavala još dva puta, a tada je želela ljubav i inostrane papire.

Drugi brak usledio je kada je imala 26 godina i trajao je dve godine. Njen tadašnji dečko košarkaš Uroš Duvnjak, preselio se u Poljsku zbog poslovnih obaveza i novog ugovora koji je tada potpisao. Kaja se venčala sa njim, kako bi i ona dobila vizu, da bi boravila sa svojim izabranikom. Međutim, nakon godinu dana njih dvoje su rešili da se razvedu.

Treći put pevačica je bila u braku sa muzičarom Džuniorom Džekom. Džunior je živeo u Belgiji, a Kaja je htela da što više vremena provodi sa njim, te se udala.

Džunior Džek Foto: E-Stock/Aleksandar Baclija

Njihova ljubav počela je tokom snimanja emisije „Operacija trijumf“ 2011. godine, kada se Kaja upoznala sa di-džejom Vitom Lućenteom, poznatijim kao Džunior Džek. Prvo su prijateljstvo su održavali putem društvenih mreža, a vezu su započeli kada ju je pozvao da mu bude gost u vili u Briselu.

Pevačica se 2014. godine udala za svog tadašnjeg verenika Džuniora, a venčanje je održano u Briselu, u intimnoj atmosferi. Njih dvoje su bili pet godina u braku, a onda je odjeknula vest da se pevačica razvodi.

Kaja je potom bila na pragu četvrtog braka, ali do toga ipak nije došlo. Pevačica je bila u vezi sa fudbalerom Mateom Pavlovićem. Njih dvoje su tri godine proveli zajedno, verili su se i opremali svoju luksuznu vilu u blizini Pariza, ali samo par meseci nakon ulaganja u vilu, pevačica i fudbaler su stavili tačku na svoju ljubav. Kao jedan od razloga za raskid ove ljubavi navodi se protivljenje Mateovih roditelja jer je njegova izabranica srpskog porekla.

Mateo Pavlović Foto: Norbert Scanella / Panoramic / Bestimage / Profimedia

Ostojićeva je jednom prilikom prokomentarisala svoje brakove, koji su često intrigirali javnost.

„Večito mi spočitavaju kako imam tri braka iza sebe i onda vezuju neke glupe epitete zbog te činjenice, a ne kapiraju što kaže Nataša Bekvalac, da sam se malo puta udala koliko sam puta bila zaprošena. Broji to ovaj narod koji živi u nekom kamenom dobu, nekad imam takav utisak. Moji roditelji su dugo u braku i ja bih jako volela da se meni isto dogodilo. To mi je savršeno i prelepo kad vidim da postoje ljudi koji su 50 godina u braku, bila bih najsrećnija da sam i ja imala tu sreću. Mislim da je život jedan i danas niko neće ništa da trpi, gluposti, manjak pažnje, varanje. U mojoj kući nikad nisam imala primer da je moja majka nipodaštavana ili trpela prevaru i zato i ja tražim poštovanje“, rekla je Kaja.

BONUS VIDEO: Maja Marijana: Ne razmišljam o muškarcima, oni su manipulatori

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.