Ivana Hurricane otkrila misteriju svog ljubavnog života

Podeli:
Ivana Nikolić Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Ljubavni život Ivane Nikolić, članice grupe Hurricane, velika je misterija za javnost, a ona je prvi put o ljubavi progovorila u emisiji "IDJHOT".

Kada su članice grupe Hurricane u pitanju, o njihovom ljubavnom životu dosta se spekuliše u medijima, a na promociji njihovih novih pesama rado su govorile na ovu temu.

Ksenija Knežević, Sanja Vučić i Ivana Nikolić Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

„O ljubavnom životu nemamo šta puno da kažemo, ništa se tu ne dešava. Samo radimo, i to je to“, istakla je Ivana u emisiji „IDJHOT“, prenosi IDJTV.

PROČITAJTE JOŠ

Ipak, Ivana je bila malo opširnija kad je u pitanju trenutna situacija na njenom ljubavnom polju, iako je vešto sve vreme pokušavala da izbegne odgovor, na kraju je i otkrila da je srećna i ispunjena.

„Na kom ljubavnom polju? Ja sam generalno srećna i ispunjena zbog ovih stvari koje sada trenutno radim, nemam šta o privatnom životu ili ljubavnom da ti kažem. Stvarno sam fokusirana na ovo trenutno“, dodala je ona.

A šta su Ksenija i Sanja otkrile kada je njihov trenutni ljubavni status u pitanju, pogledajte u novom izdanju emisije „IDJHOT“.

Bonus video

Atmosfera sa promocije spotova grupe Hurricane

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar