Isak Šabanović, snimanje pesama u studiju Aleksandra Milića Milija, Zvezde Granda
Isak Šabanović Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Nekadašnji učesnik takmičenja "Zvezde Granda", koji je u ovom programu stekao veliku popularnost, podelio je detale iz svog privatnog života.

Isak je u rodnom Bijelom Polju svojevremeno napravio igraonicu, u kojoj je znao da porvodi sate sa svojim društvom.

PROČITAJTE JOŠ:

Pored pevanja, njegova velika ljuba je stoni tenis, a u ovaj svoj hobi je dosta uložio.

„Od 14, 15 godina igram stoni tenis, imamo igraonicu u kući, dobar sam i u pikadu, kriketu i malo u bilijaru. Sve imamo kod kuće. Napravili smo igraonicu davno, tako sam počeo da treniram stoni tenis, pa sam počeo sve druge igre da igram. Ostajali bismo i po pet, šest sati dnevno, dok ne popadamo. Bio sam uvek zlatna sredina, bilo je i boljih i gorih od mene, ali i dan danas mnogo dobro igram. Zaluđen sam igricama“, započeo je Isak i dodao:

„Društvo je uvek dolazilo. Stalno smo pravili turnire. Bilo je jako zabavno. U kriketu sam osvojio dva, tri turnira od deset. Otvorili smo igraonicu da svi mogu da dođu, zarađivali smo od toga. Imamo i dan danas to, ali ne držimo mi, već drugi čovek.“

„Kupovi Crne Gore se igraju u mojoj kući. Čovek što sada to drži, on je profesionalac u bilijaru. Zvali su me da igram sa njima, ali nikada nisam znao da crtam te kugle, ja sam onaj što udari, pa gde upadne. Kada su kupovi, uvek prvi odigram i prvi ispadnem, merak mi je da se pojavim. Svi znaju da mi je merak, radi aplauza“, rekao je pevač i dodao:

„To mi je uvek bilo zanimljivo, ali nisam želeo time da se bavim. Više volim publiku, pa sam se bavio i glumom pre pevanja. To je moj život.“

Šabanović je nekada puno novca ulagao u opremu za ovaj sport, a otkrio je i koliko je platio najskuplji reket.

„Imao sam nekoliko dobrih reketa od 100, 200 evra, i strelice za pikado, bio sam zaluđen, sada više nemam“, ispričao je Isak, pa je priznao da je malo sujeveran.

„Uvek sam morao da imam sat i prsten na ruci, malo sam sujeveran, pogotovo kada se igra pikado. Kada nađem neku paru, uvek je čuvam. Jednu minđušu nosim deset godina, ne skidam je ni kada spavam.“

On je opisao i negatine strane svog hobija.

„Povređivao se jesam dosta, ne zbog držanja reketa, boleo je i zglob, ali uhvati te i upala kao da trčiš. I dan danas kada igram, provedem dva sata, kao da sam bio u teretani mesec dana, toliko me boli jer se ne odvajam od mikrofona“, rekao je pevač za „Blic“.

U Beogradu nema iste uslove za ovaj sport, kao što je imao u Crnoj Gori.

„Nemam toliki stan u Beogradu, da bih postavio sto za stoni tenis. Idem sa društvom u igraonicu kad god imam slobodnog vremena. Inače, stan nije moj, još ga iznajmljujem, malo mi fali da bih skupio za svoje“, ispričao je Isak i dodao:

„Nedostaje mi ta ekipa, u Beogradu je malo jača ekipa, pa se malo više trudim da ih dobijem, ali sam opet među boljima. Uglavnom ovde igramo stoni tenis i pijemo pivo, pa niko nema veze sa vezom.“

Isak je ispričao da je za vreme karantina provodio i do deset sati za kompjuterom i to ujutru nakon nastupa.

„Najviše sam igrao u doba korone, oko deset sati, ali kompjuter, a tenisa tri, četiri sata. Igrice me opuštaju, dođem sa svirke u pet ujutru i igram do osam, devet i onda zaspim. Da sam se snimao kako igram, bio bih milioner“, zakljućio je pevač.

BONUS VIDEO: Pevač Isak Šabanović o kašnjenju

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar