Goca Božinovska i Ceca Ražnatović Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Goca Božinovska je još uvek puna utisaka sa venčanja svog sina Mirka Šijana i snahe Bojane.

Goca je istakla da joj je psihički napor oko priprema svadbe bio teži nego fizički.

PROČITAJTE JOŠ:

„Utisci su se malo slegli. Prošlo je malo više od dve nedelje i još sam pomalo umorna. Psihički napor mi je teži od fizičkog. Sam dan svadbe mi je bio toliko lep, ali one pripreme pre veselja, kićenje i čuda, to me je izmorilo. Sve je sjajno prošlo, ostala sam do četiri ujutru, oni do šest. Tamo su i spavali, Mirko je iznajmio sobu. Najviše sam bila skoncentrisana na svog unuka“, rekla je pevačica.

Pevačica je potom govorila o najemotivnijem momentu na venčanju svoga sina.

„Kod Bojane u kući, kad su je izveli iz Titela. Ona kod nas u kući živi dve godine, a meni je to bilo kao da je tek vodim. To mi je bilo jako emotivno. Posebno kad su pevali onu pesmu o majci i ocu. Tad me je stigla neka tuga što sam sama i što nije sa mnom tu moj pokojni muž i Mirkov tata. Tu mi je bilo malo teško i tu sam zaplakala“, ispričala je Božinovska za „Kurir“:

Goca smatra da bi njen pokojni suprug, Zoran Šijan, bio ponosan na njihovog sin Mirka, baš kao što je i sama pevačica ponosna.

Mirko Šijan, Bojana Rodić i Goca Božinovska Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Božinovska nije želela da otkrije šta je mladencima poklonila za venčanje:

„Ne bih o tome. Sve u životu sam dala deci i tako će biti i ubuduće“.

Na pitanje o Ceci Ražnatović, svekrvi Bogdane Ražnatović, rođene sestre Gocine snahe Bojane, koja nije došla na svadbu iako je bila pozvana, Božinovska je odgovorila:

„Zvala me je. Čestitala mi je. Bila je umorna, imala je nastup. Bili su Anastasija i Veljko. To je bitno, oni su njihova generacija, njihovo društvo. Ja Cecu razumem, i mene uhvati muka kad treba negde da idem. Radujem se kad stignem tamo, ali dok se spremim i stignem tamo, to je haos“.

BONUS VIDEO: Top 5 najlepših prirodnih pevačica

Komentari

Svi komentari (0)