Foto: EPA/MAJA ILIC, Goran Srdanov/Nova.rs, Zoran Lončarević/Nova.rs

Poznata glumica ima zanimljiv hobi.

Miona Marković, glumica koja se proslavila ulogama u serijama „Jutro će promeniti sve“, „Koreni“ i „Žigosani u reketu“, javnosti je zanimljiva i zbog zanimljive porodične priče.

PROČITAJTE JOŠ

Naime, Mionin otac je Predrag Marković koji je 1997. godine izabran za čana Evropske akademije nauka, a svojoj naslednici je velika podrška i redovno prati sve njene predstave.

Ona je u srodstvu i sa čuvenim piscem Dobricom Ćosićem, a njen deda je i pokojni producent i scenarista Jovan Marković.

„Iskreno, nisam ni znala do svoje 14. godine ko je Dobrica Ćosić. Tek sam sa tada pročitala „Daleko je Sunce“, posle sam čitala „Korene“ u gimnaziji. Kanije sam saznala da smo u srodstvu, on mi je deda – stric“, rekla je Miona jednom prilikom za Nova.rs.

Osim talenta za glumu, Miona može da se pohvali još jednim – ona se aktivno bavi pol densom, a video snimke svog umeća neretko deli na društvenim mrežama.

„Potreba za plesom je kod mene jaka već više od decenije. Nekako je pol dens sport i umetnost u jednome, spoj snage i estetike i taj spoj je meni izuzetno zavodljiv. Postoje mnogi umovi zarobljeni u kvazimoralima i ne želim da sam deo toga, ja sam mnogo srećna što sam naučila da letim i preporučila bih svakome“, istakla je ona svojevremeno za „Blic“.

BONUS VIDEO: Top 5 estradnih kumstava

Komentari

Svi komentari (1)