Kanje Vest Foto:EPA/GUILLAUME HORCAJUELO

Da li je moguće da je ovo obukla?

Kanje Vest se pre nekoliko meseci oženio Bjankom Sensori, a par dosta privlači pažnju na javnim mestima.

PROČITAJTE JOŠ

Tako su se pojavili u jednoj crkvi u Los Anđelesu, a sve bi bilo u redu, da se ona nije pojavila u morbidnom autfitu, i uplašila fotoreportere.

Kanje Vest Foto: @CelebCandidly / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Naime, celo telo kontroverzne starlete bilo je prekriveno poluprozirnom crnom tkaninom, sa glomaznim detaljem oko vrata, a na nogama je imala čizme s visokim potpeticama.

Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Na fotografijama se može videti kako joj nije najprijatnije zbog svog izdanja, a strani mediji pišu kako je Bjanka pod uticajem svog muža koji je više nego sklon skandalima.

Nekada su joj zaštitni znak bili dugi smeđi uvojci i jaka šminka, zbog koje su je zvali kopijom Kanjeove bivše žene, Kim Kardašijan.

Međutim sada je Bjanka ponela kratku frizuru koja je izbeljena, kao i obrve, a evo kako je stučnjak to prokomentarisala:

“Ulazak u brak, rađanje deteta ili razvod, sve to može da dovede do želje za preispitivanjem sopstvenog izgleda. Kao supruga Kanjea Vesta, Bjanka Ćensori izložena je pritisku velike pažnje međunarodnih medija i moguće je da koristi svoj novi izgled kao način da uspostavi svoju individualnost.“

Podsetimo, između Kanje i Bjanke je velika razlika u godinama – reper za koji dan puni 46 godina, a Bjanka ima 27 godina.

BONUS VIDEO Maja Marijana o mlađem dečku Mine Kostić: Ko sa decom spava…

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar