Fotka Milice Pavlović bez šminke: Pevačica pokazala pravo lice FOTO

Showbiz 02. sep. 202116:33 > 16:51
Podeli:
Milica Pavlović, pevačica. Proslava rođendana, rodjendana pevačice Milice Pavlović
Milica Pavlović Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Milica Pavlović je jedna od retkih pevačica na domaćoj javnoj sceni koja može da se pohvali prirodnim izgledom, mada je retko u javnosti možemo videti bez šminke.

Na Instagram stranici Srbija Showbizz osvanule su fotografije Milice Pavlović bez i sa šminkom, gde se ne vidi preterana razlika.

https://www.instagram.com/p/CTPnpndMDtH/

PROČITAJTE JOŠ

Komentari pratilaca su uglavnom pozitivni, a među njima se javila i pevačica Nada Topčagić, koja je pohvalila mlađu koleginicu emotikonima aplauza i srca.

Milica Pavlović je inače nedavno napunila 30 godina i tom prilikom organizovala žurku za pamćenje, na kojoj su bile i mnoge javne ličnosti.

„Otkako sam se rodila, pa do 10. godine, nekako nisam bila svesna tih rođendana. Nisam bila svesna šta se dešava, proletelo mi je bezbrižno detinjstvo. Posle 20. godine ostvarila sam ono o čemu sam maštala, a to je da budem muzička zvezda, da imam poštovanje i razmenu energije sa publikom. To mi se obistinilo. Sada, kada sam napunila 30 godina, a ja sam megaloman i imam uvek velike želje, pustite da krenem da ih ostvarujem pa ćemo pričati za nekoliko godina šta sam to poželela za ovaj divan dan“, rekla je ona tim povodom za Nova.rs.

Bonus video

INTERVJU Milica Pavlović: Ne čekam prsten, nisam udavača

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar