Milica Milša Foto:Vesna Lalić

Popularna glumica Milica Milša i njen suprug scenarista Žarko Jokanović važe za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni.

Milica i Žarko uživaju zajedno u ljubavi više od dve decenije.

PROČITAJTE JOŠ:

Oni su pokazali da mogu da funkcionišu zajedno kako privatno, tako i poslovno, s obzirom na to da zajedno rade na seriji „Igra sudbine“.

Milicu je publika zavolela u ulozi Ade Kanački, koju tumači u ovoj popularnoj seriji, dok je Žarko zadužen za scenario.

Glumica je važila za jednu od najlepših žena na našim prostorima devedesetih godina, kada se proslavila brojnim ulogama u domaćim ostvarenjima.

Venčali su se krajem avgusta 1999. godine, a na ovaj korak odlučili su se pre nego što su se poljubili. Kada je upoznala scenaristu, Milica je znala da je on čovek za nju.

„Mesec dana, koliko smo se družili, Žarko je bio pravi vitez. Osvajao me je na pamet, šarm, duhovitost, inteligenciju. U svakom trenutku se trudio da pokaže koliko me voli i koliko mu značim. Nije prošlo mnogo vremena, a ja sam uhvatila sebe kako razmišljam o njemu“, pričala je Milica o svojo ljubavi svojevremeno za medije, pa je dodala:

„Bilo mi je jasno da sam na dobrom putu da se zaljubim. Pristala sam da se udam za njega, a da se nismo ni poljubili.“

Glumica i scenarista proslavili su sada godišnjicu braka. Ovim povodom, Milša je podelila fotografije sa svojim suprugom sa venčanja, stare 23 godine.

„Najpametnije što sam izgovorila u životu su dva slova. Ta dva slova su ‘da’ koja sam rekla tebi, Zorane, pre tačno 23 godine. Zauvek ti vičem ‘Da!’ Volim te“, napisala je glumica na svom Instagram profilu uz fotografije na kojima je srećan i zaljubljen par.

BONUS VIDEO: Top 5 najboljih glumačkih frajera Jugoslavije

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)