Elitna prostitutka tvrdi: Dušica Grabović me upoznala sa albanskim biznismenom
Foto:Shutterstock, Goran Srdanov/Nova.rs

U okviru istrage elitne prostitucije nedavno je saslušana M.V, koja je otkrila ko su bili njeni klijenti.

Naime, M.V. je ispričala da su joj klijenti bili vlasnik elitnog restorana na Novom Beogradu, sin prvog čoveka jedne od najvećih građevinskih firmi u Srbiji, kao i biznismen iz Tirane koji je i ranije povezivan s našim lepoticama.

PROČITAJTE JOŠ:

Vlasnika elitnog restorana koji se nalazi na jednoj od najekskluzivnijih lokacija na Novom Beogradu M.V. je, prema sopstvenim rečima, upoznala preko I.Š, koja joj je i ponudila da se vidi s njim. Deo novca koji je tom prilikom zaradila ona, a deo je predala I.Š. nedaleko od jednog drugog, takođe poznatog restorana.

Sina preduzetnika, koji i sam ima jednu od izvršnih funkcija, kao i udeo u vlasništvu u očevoj firmi, čije sedište je na Dedinju, M.V. je primila u stanu u centru Beograda u kojem odseda kad je u glavnom gradu. Do intimnog susreta s menadžerom, prema njenim rečima, došlo je 10. januara ove godine. Ona se u druge detalje nije upuštala pred policajcima, samo je navela da je od njega uzela 1.000 evra. Prema njenom iskazu u policiji, to je i jedini put kada joj je klijenta „namestila”, tačnije podvela, I.Š.

Albanskog biznismena D. L, kako tvrdi, upoznala je navodno preko pevačice Dušice Grabović.

Promocija novog albuma pevaca Vlada Marica Dusica Grabovic
Dušica Grabović Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

Sreli su se, kako proizilazi iz onoga što je ispričala policiji, 29. novembra prošle godine u Tirani. Dok je boravila tamo, saznala je da nije prva devojka iz Srbije koja je bila kod njega.

Ovaj poslovni čovek, inače, neretko se pojavljuje u navodima albanskih medija. O njemu je pisano da ima dve žene i sedmoro dece, a navodno je starleti Soraji Vučelić kupio džip vredan 75.000 evra.

Par je navodno stalno putovao i boravio na mnogim egzotičnim destinacijama. Razišli su se, navodno, nakon što je shvatio da se Soraja vodi pukim interesom.

Zbog njega, ali i drugih „momaka” iz Albanije, po pisanju tamošnje štampe, došlo je i do rata između devojaka iz Srbije i Crne Gore koje se bave najstarijim zanatom na svetu.

Inače, jedan od onih koji je bio seme razdora jeste izvesni I., još jedan klijent M.V, koji uvek odseda u jednom od novoizgrađenih hotela kad je u Beogradu.

BONUS VIDEO: Pevač Isak Šabanović se dotakao afera o elitnoj prosituciji

Pratite nas i na društvenim mrežama: FacebookTwitterInstagram