Elitna prostitutka: Voditeljka me je slala u Albaniju sa Sanjom Stanković

Showbiz 18. maj. 202223:43
Podeli:
Sanja Stanković
Sanja Stanković Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Afera o elitnoj prostituciji se ne završava. Nakon prvih informacija koja su objavljene na ovu temu, otkriaju se novi detalji.

Privedena prostitutka Maje Vukčević, otkrila je nadležnim organima za koga je radila, a „Kurir“ je došao do zvaničnog dokumenta saslušanja.

PROČITAJTE JOŠ:

Iskaz prenosimo u celosti:

"Dana 10. 1. 2022. godine imala sam klijenta u Krunskoj ulici. Tu živim kada sam u Beogradu, ali se prijavljujem da sam kod brata na Zvezdari. U Krunskoj ulici sam imala klijenta, jednog preko Jelene Jojić, bio je to... (ime i prezime ) i za tu uslugu sam dobila 1.000 evra. Jako sam bila bliska sa A. I., međutim, mnogo smo se posvađale zbog Ibrahima. On ima između 40, 45 godina. Kada je u Beogradu, on uvek odseda u hotelu. I sa I. Š. sam se isto posvađala zbog Ibrahima. Mogu reći da su najbolje drugarice A. I., Jelena Jojić i I. Š. Kada sam skoro bila u Zagrebu, A. I. pretila je mojoj drugarici, koja nema veze s prostitucijom", navela je Vukčevićeva.

Ona je u policiji potvrdila pisanje "Kurira" da se jedna voditeljka bavi najstarijim zanatom.

"Isto znam da se I. Š. odaje prostituciji i da podvodi devojke. Jednom prilikom je Sanju Stanković, A. I. i R. P. slala u Albaniju, Tiranu, tako da za nju mogu reći da podvodi devojke, čak mislim da je majka podvodi. Čak je i meni jednom našla klijenta, istog kod koga su išle devojke koje sam navela i to 29. 11. 2021. godine, u Tirani u Albaniji, neki Toni. Mislim da se zove... (ime i prezime poznato redakciji). On je bio klijent, od tog lika sam saznala da je i Sanja Stanković bila kod njega isto preko I. Za tu uslugu sam uzela 1.000 evra, a 300 dala I. Dok mi je A. I. priznala, I. Š. meni je nudila da seksualne usluge pružam i vlasniku restorana na Novom Beogradu, gde ona živi. I. sam njen deo novca davala tamo na Novom Beogradu, gde ona živi. Mogu reći da sam se ja prostituciji odavala samo za Jelenu Jojić, Ana Mariju Kikoš i tada za I. Š.", zaključila je ona.

BONUS VIDEO: Bojan Marović o elitnoj prostituciji

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar