Dušica Grabović na koncertu Ace Lukasa Foto:Milan Maricic/ATAImages

Pevačica Dušica Grabović našla se u prethodnom periodu u cenrtu skandala kada je, kako se navodi, otkriveno da je uključena u mrežu elitne prostitucije.

Nakon ovog skandala, Dušici sada preti bivši dečko.

PROČITAJTE JOŠ:

Pevačica se na svom Instagram profilu požalila da joj bivši partner šalje poruke u kojima preti da će da objavi njene gole fotografije.

Dušica je snimila video u kojem se direktno obratila muškarcu koji joj je uputio poruke pretnje.

„Morala sam da se uključim i prokomentarišem šta mi se sinoć desilo i jutros. Dakle, moj bivši dečko koji još uvek ima moj broj, pošto ja broj nisam menjala 20 godina… Pita me dečko šta radim i ja kažem: ‘Ne uznemiravaj me, sa dečkom sam’ i on mi napiše: ‘Pošto si ti tako bezobrazna prema meni i nisi fer, sad ću da dam sve tvoje slike u novine, sve slike koje si mi slala dok smo bili u vezi. Ja mu kažem: ‘Dobro, slobodno’. Da bi mi dečko uputio sijaset uvreda… Kako se ja ružno ponašam, kako sam odvratna prema njemu, ja mu odgovorim: ‘Slušaj, da si bio dobar ne bi bio bivši, prema tome ostavi me na miru’ i naravno blokiram ga“, pričala je razgovor Dušica.

Dušica Grabović, instagram stori, story, poruke
Foto: Instagram/dusicagrabovic

„Ja sam to skrinšotovala, u slučaju da izađu neke moje gole slike na kojima se i vidi i ne vidi da sam ja, nebitno je. Bili smo u vezi, slali smo jedno drugom slike, to je normalno, ali da ti muškarčino… Da na osnovu toga želiš da dospeš u novine, preko mene i da objavljuješ moje gole slike. Pa da li imaš sestru, majku, nekoga ko je žensko dete? Da razmišljaš o njima kako bi se tvoja majka osećala da tvojoj sestri izađu gole slike u novine, samo to da te pitam. Pošto će on videti da sam ja ovo objavila i neka vidi, pošto me prati sa lažnih profila, jer je na svim ostalim blokiran“, rekla je pevačica.

BONUS VIDEO: Pevač Isak Šabanović se dotakao afera o elitnoj prosituciji

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)