Džejla Ramović objavila nikad viđenu fotografiju iz detinjstva FOTO

Podeli:
Džejla Ramović Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Pobednica pretprošle sezone "Zvezda Granda", Džejla Ramović, objavila je nikad viđenu fotografiju iz detinjstva, zahvaljujući kojoj je dobila mnoštvo pozitivnih komentara.

Mlada muzička zvezda, Džejla, prisetila se početka karijere, pa je uz fotografiju objavila i motivacioni opis, u kome je otkrila kakav je njen put bio dok nije postala ovo što je danas.

PROČITAJTE JOŠ

„Kad zatvorim oči, vidim svoje početke… Vidim uspone, po koji pad, kolebanje, suze, ali i smeh. Puno smeha. Sada, kad otvorim oči vidim, volim i živim ono što jesam danas. Zahvalna na svemu što mi je život pružio – uživam u svakom trenutku“, napisala je Džejla.

„Na vrhu uvek ima mesta ako se krene sa dna“, „Zaslužila si sve to, zato te i volimo“, „Hvala što postojiš“, samo su neki od komentara koje su joj pratioci uputili.

Džejla je inače ovog leta završila srednju školu, a kako je za Nova.rs istakla neposredno nakon proslave velike mature, planira da nastavi školovanje.

„Naravno da planiram da nastavim školovanje. Uvek sam bila mišljenja da je obrazovanje na prvom mestu, ali sam sigurna da karijeru neću zapostaviti, i trudiću se da balansiram muziku i obrazovanje uspešno kao i do sada.“

Bonus video

Snimak s prve audicije Isaka Šabanovića za Zvezde Granda: Zbunio se, pa plakao

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar