Jelena Karleuša i Duško Tošić Foto: E-Stock/Caslav Vukojicic, Attila KISBENEDEK AFP Profimedia

Popularna pevačica često svojim izjavama intrigira javnost.

Jelena Karleuša već godinama živi u braku sa nekadašnjim fudbalerom i fudbalskim menadžerom Duškom Tošićem, sa kojim godinama unazad ima turbulentan odnos.

PROČITAJTE JOŠ:

Pevačica je sada iznela zanimljivu teoriju o tome kako žene moraju da imaju kao partnere mlađe muškarce kako bi ih oblikovale prema sebi. Karleuša se tom prilikom osvrnula i na svoj odnos sa suprugom Duškom Tošićem

Jelena je istakla da žena nikako ne treba da ima muškarca koji je već dugo bio sa nekom ženom jer je on tada već oblikovan upravo prema prvoj partnerki.

„Žene, vi morate da birate mlađeg zato što onaj koji je već naučen kako će da spava i kako će da pere zube, i kako će da se obuče, i kako će da spava i kako će da mljacka i kako će da p*di i kako će da smrdi, i kako će da izlazi i da li će da izlazi i kako će da laže… To je sve onda veliki problem odučiti i prepraviti. Kako nešto što se stvrdlo, zapeklo, kao kad pečeš glinu kad je ona mekana i ti je oblikuješ i onda je ispečeš i onda: ‘Aj sad promeni mi ovo’. Dok je mekano, mora da se prilagodi vašem telu, vašem bioritmu, vašem biću“, rekla je Jelena Karleuša u emisji „Male stvari“, prenosi „Kurir“ i dodala:

„Muškarci su kao beli papir i onda ga ti fino ispišeš. Ne daj bože kada ga druga žena ispiše… Zato sam ja birala čoveka koji nije imao druge žene pre mene, zamislite da sam ja bila sa čovekom kome je druga žena ispisala taj pravilnik ponašanja i utisnula mu u njegovu moždanu koru. Kao što bi bilo strašno svakoj ženi posle mene sa Duškom jer bi svuda po njemu pisalo Jelena Karleuša.“

BONUS VIDEO: Jelena Karleuša – Nisam se razvela od Duška Tošića

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare