Foto: Antonio Ahel/ATAImages/Printscreen/YouTube

Meneken iz spota čuvenog hita ima buran ljubavni život poput filmske priče.

Folk zvezde Svetlana Ceca Ražnatović za mnoge svoje pesme snimila je spotove koji ekranizuju priču o kojoj je pesma napisana.

PROČITAJTE JOŠ:

Tako je Ceca za hit „Kukavica“ snimila pravu filmsku priču, a kao glavni junak pojavio Goran Andrejić, koji je zbog učešća u spotu ubrzo dobio nadimak „Goran Kukavica“.

Ono što do sada nije otkriveno je, da je uloga devojke koju on u spotu vara sa Cecom pripala Tatjani koju je Goran oženio godinu dana nakon snimanja ovog spota.

Prema tvrdnjama upućenih, Goran i Tatjana su se upoznali na snimanju spota, a ljubavn je odmah planula. Ceca je godinu dana nakon izlaska pesme bila gošća na njihovom venčanju, a mladencima te večeri je otpevala upravo „Kukavicu“.

„7. maja ’94 oženio se Cecin ljubavnik iz ‘Kukavice’ (i to sa svojom ‘ženom“ iz „Kukavice’ – manekenkom Tatjanom), a na svadbi im je pevala Ceca. I to ‘Kukavicu'“, stoji u opisu fotografije koja kruži društvenim mrežama sa Venčanja Gorana i njegove supruge, na kojoj se vidi i Ceca.

Međutim, Goran je bio deo još jedne intrigantne ljubavne priče.

Folk pevača Acu Lukasa nevenčana supruga Nataša prevarila ga je upravo sa ovim manekenom, o čemu je folker pisao u svojoj knjizi:

„Kad sam se zaljubio u Natašu, došao sam kući i počeo da pakujem stvari. Napustio sam ženu Cecu. Tokom boravka u Americi, Nataša je u međuvremenu našla drugog čoveka, kome sam spasao ženu. Bolovala je od leukemije i živeli su u mom stanu u Hajdelbergu. Našao sam bolnicu u kojoj će se lečiti. Tu je operisana. Momak je lep, zgodan, snažan. Pojavio se u spotu Cece Ražnatović ‘Kukavica’. Klasičan vaćaroš.“

Sad su Nataša i on muž i žena.

„Kad je saznao da ja znam, došao je da me ubeđuje kako su to samo priče. ‘Pali’, rekao sam mu i pljunuo ga. Ja izlečio njegovu ženu, a on moju razboleo. Bivša mu je sve uzela, on je dobio Natašu s mojim novcem. Ali pare se potroše“, piše u Lukasovoj knjizi „Ovo sam ja“.

BONUS VIDEO: Aca Lukas o sujeti na estradi i provodima sa Džejem

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar