Cakanina sestra u bolnici zbog korone: Brinem za staru majku

Showbiz 15. jul. 202017:01
Podeli:
Dragica Radosavljević Cakana Foto: E-Stock/Strahinja Kostic

"Htela sam da idem dole u Kosovsku Mitrovicu, ali rekli su mi da im ja svakako ništa ne mogu pomoći i da je bolje da ostanem kod kuće da se ne bih i ja zarazila", rekla je Dragica Radosavljević.

PROČITAJTE JOŠ

Dragica Radosavljević, poznatija kao Cakana, zabrinuta je za svoju porodicu. Kako portal Nova.rs saznaje, pevačicina sestra, koja živi u Kosovskoj Mitrovici, zarazila se koronavirusom i tri dana leži u bolnici. Ona je odmah htela da ode tamo i pobrine se za majku, međutim, njen prijatelj lekar posavetovao ju je da to ne bi bilo pametno jer bi i ona mogla da se zarazi koronavirusom.

„Taman kad je završila sve radove na kući i izdala novu pesmu ‘Srpkinja je mene majka rodila’, nastao je problem. Naime, ona je nedavno saznala da joj se sestra zarazila, te da postoji mogućnost da je prenela i na njihovu majku, jer su bile u bliskom kontaktu. Pevačica se jako uplašila jer situacija nije nimalo naivna. Počela je da pakuje stvari i sa suprugom Nebojšom Negićem ode na Kosovo, ali sprečena je u poslednjem trenutku. Doktor joj je rekao da bi još gore bilo ako bi došla tamo i da nema potrebe toliko da brine, jer njenoj porodici ništa neće nedostajati. Sestra je veoma zbrinuta, dok je majka kod kuće i za sada nema nikakvih simptoma“, otkriva naš izvor i dodaje da je Cakani mnogo bolje nakon razgovora sa prijateljem.

Foto: Instagram/cakanaofficial

Pozvali smo pevačicu i ona je potvrdila naša saznanja.

„Tačno je da mi je sestra u bolnici jer je pozitivna na koronavirus. Baš brinem. Htela sam da idem dole, ali rekli su mi da im ja svakako ništa ne mogu pomoći i da je bolje da ostanem kod kuće da se ne bih i ja zarazila. Mama je, hvala Bogu dobro. Za sad nema koronu, a sestra se takođe bolje oseća. Međutim, svakako brinem. To je normalno“, kratko je odgovorila Cakana za naš portal.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar