Cakana: Pozvao me je jedan novinar i rekao da me muž vara…

Showbiz 01. apr. 202119:59
Podeli:
Foto: Vesna Lalić

"Ne nasedam tako lako, ali pre nekoliko godina sam nasamarena. Pozvao me je jedan vaš kolega s pričom da me Neša vara. Nisam poverovala u to. Međutim, on je tako bio uporan sa tom informacijom, a na sve to mi je rekao da poseduje i zajedničke fotografije mog muža sa 15 godina mlađom devojkom", ispričala je za Nova.rs pevačica Dragica Radosavljević Cakana prisećajući se prvoaprilske šale koje se nerado seća.

PROČITAJTE JOŠ

„To me je malo poljuljalo i zahtevala sam da mi prosledi taj materijal na Viber. Znam da moj Neša nije u tom fazonu, ali nije mi bilo svejedno. Umesto slika, dobila sam poruku od novinara da je reč o prvoaprilskoj šali. Pao mi je kamen sa srca (smeh). Iskreno, Neši ne bih zamerila i da nađe drugu, ali on ima samo drugarice“, rekla je Cakana kroz smeh prisećajući se „neslane“ šale koju joj je pre nekoliko godina priredio jedan novinar.

Prvi april, poznat kao Međunarodni dan šale često iznedri šale koje umeju da budu poprilično neprijatne, a osim Cakane, neprijatnu šalu je doživela i pevačica Slađa Delibašić. Nju je nasamarila njena unuka Tia, i to baš danas.

„Pre dva sata sam mislila da ću doživeti srčku zbog unuke koja me je tako vešto prešla. Poznato je da se plašim buba, paukova, miševa i pacova, a mala je to iskoristila. Viknula je: ‘Baba, baba, eno ga miš u kancelariji’. Iste sekunde sam vrisnula, popela se na sto i digla noge“, priča Slađa, koja kaže da joj nimalo nije bilo svejedno.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

„Srce je počelo ubrzano da kuca. Ni sama ne znam šta sam sve izgovorila, da bi mi mala posle dva minuta rekla: ‘Baba, aprililili. Šta se primaš’. Rekoh, majku joj bezobraznu šta radi, ‘ladno me zeznula. Čekam samo brata da stigne, pa da vidim šta je ove godine smislio pošto me je prošli put prešao da je tata u bolnici“, ispričala nam je Slađa.

Nekadašnja pevačica i ćerka legendarnog Miodraga Mikija Jevremovića, Jelena Jevremović, nasela je na priču svog prijatelja da joj se zapalio automobil.

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

„Upravo sam dobila poziv da mi gori automobil, odnosno da se zapalio. Skočila sam sa stolice i počela da plačem i paničim. Nisam bila svesna ničega. Samo sam istrčala iz zgrade i videla da je sve u redu i da se radi o prvoaprilskoj šali. Bolje da vam ne govorim koliko sam psovala prijatelja“, rekla je Jelena.

Repera Ivana Ivanović Đusa najbolji prijatelj već dve godine zaredom voza sa forama.ž

Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

„Sa Džala Bratom sam pre pet godina snimio dve pesme koje još nisam izdao. Prošle godine zove me ortak sa Ohrida i kaže: „Brate, izašla ti je pesma sa Džalom na Jutjubu. Sad sam video“. Uzviknuo sam: „Ko li je okačio, da ga odmah roknem“. Ubrzo mi je ortak rekao da je u pitanju prvoaprilska šala. To isto mi je uradio i prošle godine i uopšte mi nije palo na pamet da me je ortak opet izradio“, rekao je Đus.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar