Cakana o izvađenim implantima: To je bio blentav trenutak u mom životu

Showbiz 29. avg. 202109:00
Podeli:
cakana grand
foto: video/nova.rs

Pevačica Dragica Radosavljević, poznatija kao Cakana, često koristi priliku da ženama skrene pažnju da ne treba preterivati sa estetskim korekcijama, da je svaka lepa na svoj način i da nije nije prirodno promeniti lični opis.

Cakana je među prvima uradila silikonske grudi u mladosti, zbog čega se brzo pokajala i izvadila.

Ona je tada stvorila neki lični kompleks i nije bila zadovoljna izgovorom, ali kasnije je shvatila da je to bio samo njen hit i odmah je ispravila grešku, kao što je svojevremeno i ispričala za naš portal.

PROČITAJTE JOŠ

„Moja greška, priznajem. Smetali su mi implanti, to nekako nisam bila ja. Osećala sam se kao druga osoba. To je bio blentav trenutak u mom životu. Poželela sam neku promenu na telu, i onda napravih sebi medvežu uslugu. Imala sam silikone godinu i po dana, onda sam ih izvadila i nikad više nisam pomislila na to“, rekla je pevačica i dodala da joj je uvek neprijatno kada govori o ovoj temi.

Posle porođaja se promenilo telo i dobila sam želju da se promenim, kao što sam i dobila priliku. Na kraju sam shvatila da mi je to bilo nepotrebno jer i bez toga imam veće grudi, koje mi ponekad smetaju. Ja sam lepa i bez toga“, rekla je Dragica.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

 

Komentari

Vaš komentar