Silvija Nedeljković Foto: Zoran Lončarević

Proslavila se učešćem u "Zvezdama Granda".

Silvija Nedeljković je publiku osvojila svojim glasom kada se pojavila u trećoj sezoni najpoplarnijeg muzičkog takmičenja.

PROČITAJTE JOŠ:

Ona je ispala nakon nekoliko krugova, ali je žiri odlučio da je vrati u takmičenje, te je u finalu osvojila sedmo mesto.

Nekadašnja pevačica je pored pevanja, publiku kupila i svojom harizmom, te smo je u četvrtoj sezoni pomenutog takmičenja gledali kao voditeljku.

Silvija Nedeljković Foto: Zoran Lončarević

Ona je zajedno sa pevačem Nemanjom Stevanovićem činila voditeljski par, a u tom periodu se pričalo i o njihovoj prisnosti, te su svi mislili da su u ljubavnoj vezi.

Silvija se nekoliko puta oglašavala ovim povodom, a uvek je isticala da su oni samo dobri prijatelji.

Nemanja i Silvija su nastavili da intrigiraju medije kada su snimili čak da dva dueta, a jedan od njih „Jedini jedina“ osvojio je treće mesto na Grandovom festivalu.

Silvija Nedeljković Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nekadašnja pevačica se 2007. godine oprobala i u serijalu „Plesom do snova“ i to kao takmičar, ali je ispala već u drugoj emisiji.

Silvija Nedeljković se ubrzo nakon toga povukla sa javne scene i svoju sreću pronašla pored golmana Saše Stamenkovića, koji nakon angažmana u Arzejbedžanu, danas igra u Kazahstanu.

„Lepo nam je u Bakuu. Slobodno vreme provodimo sa našim ljudima. Silvija i ja stvarno uživamo. Mogu vam reći da Silvija posle svake proslave trpi kritike da se što pre vrati na scenu. Najuporniji u nameri da je vrate su Uroš Matić i njegova supruga Jelena“, izjavio je Silvijin suprug Saša za „Kurir“ pre nekoliko godina.

BONUS VIDEO: Evo šta nikada da ne pitate Cecu! Samo smo pomenuli Titel, naljutila se i otišla

Komentari

Svi komentari (0)