Anđela Jovanović Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

Domaća glumačka agencija "Slavic Artists Menadžment", koja je sinoć obeležila treću godinu poslovanja, sinoć je napravila gala događaj u srpskoj prestonici, na kojem je, između ostalih, bila glumica i pevačica Anđela Jovanović, ćerka Gagija Jovanovića.

„Dobro sam, malo sam umorna zbog posla, ali sam dobro. Ovo je jedan divan događaj i divna prilika da se okupimo svi iz industrije naše, da se vidimo, popričamo, da se družimo. Teško mi je da se spremim jer bih najradije došla u trenerci. U tome se najbolje osećam. Lepo je, međutim, da se čovek nekada i sredi, našminka i obuče lepo“, rekla je Anđela za Nova.rs na početku.

PROČITAJTE JOŠ

Istakla je u razgovoru da svoju vitku liniju održava zdravom ishranom.

„Volim da se zdravo hranim, radim vaga detoks, imam više energije da mogu da radim, to mi je najvažnije, da sam zdrava u suštini“, rekla je Anđela Jovanović za Nova.rs.

Kada je reč o porodici i emotivnom partneru, Anđela je bila vrlo otvorena, te je govorila o svojoj vezi, ali i o tome koliko joj podrška porodice znači.

„Ljubav i podrška porodice je užasno važna, nekada kada ja sama sebi nemam dovoljno snage da pružim podršku, tu mi je porodica i moji najbliži prijatelji, a tu je i Slavik da nam pomogne, zato smo tu i da ih ispoštujemo“, započela je Anđela.

„Mislim da je važno da se priča o raznim temama i da sa kolegama delimo iskustva jedni sa drugima, ja se trudim i sa mlađim i sa starijim glumcima da delim znanje i iskustvo. Industrija se razvila, dosta je teško, treba biti u koraku sa tim, važno je pričati o svemu“, rekla je glumica.

Anđela Jovanović Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

Bez podrške dečka, kaže, teško bi mogla da se izbori sa izazovima posla.

„Imam tu sreću da imam podršku svog partnera i to ogromnu. Bez toga ne bih mogla da funkcionišem. Mnogo se radi, bila sam dvadeset dana u Sarajevu, snimala sam tamo – vamo, oktobar, novembar, decembar. Bila sam odsutna. Treba imati razumevanja za posao koji nije lak. Kada ne bih imala podršku partnera, ne bih ni mogla da radim ovaj posao. To je obostrano, naravno. Emotivni odnos je odnos. To je razmena, partnerski odnos, moj dečko i ja smo partneri u svemu što radimo, njegov uspeh je i moj, moj uspeh je i njegov. On radi jako humane, jako lepe stvari. Ima moju punu podršku“, ispričala je glumica.

Kamen spoticanja u njihovoj vezi ne postoji.

„Ne postoji kamen spoticanja u našem odnosu. Vrlo smo iskreno ušli u odnos. Iskomunirali smo sve, iskreno i otvoreno. Nekako su sve mane i razlike bile na stolu od početka, nije bilo iznenađenja. Kada ima volje, tu je i razumevanje i sve može da se prevaziđe“, zaključila je Anđela Jovanović.

BONUS VIDEO: Anđela Jovanović o svojoj muzičkoj karijeri

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar