Arijana Grande se priključuje letnjoj pozornici u Njujorku

Showbiz 19. avg 202013:23
Podeli:
Foto: Wiese/face to face / Face to Face / Profimedia

Pop zvezda Arijana Grande pridružila se ovogodišnjoj listi izvođača na MTV VMA dodelama nagrada koja će biti održana 30. avgusta ove godine.

Kako je zvanično potvrđeno tokom večeri, Arijana Grande će nastupati zajedno sa Lejdi Gagom, na za sada nepoznatoj lokaciji u Njujorku, bez ili sa minimalno publike – zbog pandemije koronavirusa.

PROČITAJTE JOŠ

MTV je zvanično potvrdio da će se ovogodišnja ceremonija dodele MTV VMA nagrada održati online, a da će pojedinačni nastupi zvezda biti održani na otvorenom širom Njujorka, sa minimalnom, ili nikakvom publikom.

Korejska grupa BTS, Dodža Ket i Džej Baldvin su prvi izvođači koji su potvrdili svoje nastupe na ovogodišnjem takmičenju. Njima su se nedavno pridružili i muzičar The Weeknd, Majli Sajrus, ali i pop zvezda Lejdi Gaga – te sada i Arijana Grande.

Pop zvezde Lejdi Gaga i Arijana Grande dominiraju ovogodišnjom dodelom, te su osvojile ukupno devet nominacija za pesmu “Rain on me”, uključujući i onu za video godine.

Odmah u stopu ih prate i tinejdž zvezda Bili Ajliš, ali i muzičar The Weekend. Ovogodišnja dodela nagrada ima i dve nove kategorije – nagrada za najbolji video od kuće i nagrada za najbolji karantinski nastup.

Ovogodišnja dodela će biti održana 30. avgusta, a kako je MTV ranije naveo, održaće se online.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama Instagram, Fejsbuk i Tviter. 

Komentari

Vaš komentar