Ana Nikolić i Ljubivoje Ršumović Foto: Antonio Ahel/ATAImages/Dragan Mujan/Nova.rs

Ana Nikolić upisala je šestogodišnju ćerku Taru u vrtić Ljubivoja Ršumovića.

Pevačica je svoju ćerku odvela u obrazovno-vaspitni centar u Sopotu gde će za godinu dana na obrazovanje svoje jedinice potrošiti 5.500 evra, piše Informer, prenosi Kurir.

PROČITAJTE JOŠ:

„Ana je celo leto gledala gde da upiše Taru u predškolsko, kako bi je što bolje pripremila za prvi razred, u koji kreće naredne godine. Raspitivala se kod prijatelja i kolega, a oni su joj preporučili vrtić u kome radi i Ršum. Odmah je zvala da se raspita oko cene školarine i uslova. lako je vrtić udaljen 50 kilometara, mnogo joj se dopao, pa je ćerku tamo upisala. Nije se dvoumila ni kad je čula da će je to za godinu dana koštati 5.500 evra, jer bi i poslednji evro dala za Taru“, priča izvor blizak pevačici.

I sama Nikolićeva se pohvalila na društvenim mrežama da je juče odvela ćerku u vrtić, te je uz opis slike napisala – Zašto ja moram u školicu?

Ana Nikolić Foto: Zoran Lončarević

Čuveni pesnik Ljubivoje Ršumović kaže da mu je drago što je Ana upisala svoje dete u vrtić koji je nazvan po njemu.

„Radim sa decom, recitujem im pesmice, učim ih da pišu… Nauče oni od nas mnogo, ali i mi od njih. Ceo život sam želeo da budem učitelj zahvaljujući mojoj učiteljici u Ljubišu, koja je bila divna i eto, san mi se ostvario. Odlično je što je Ana upisala ćerkicu u ovu ustanovu, siguran sam da će joj biti lepo i da će naučiti mnogo lepih i korisnih stvari. U ovoj školi se mnogo pažnje posvećuje sportovima, pa sva deca, od onih najmladih do najstarijih, imaju instruktore i trenere za fudbal, košarku, balet…“, priča pesnik.

Ljubivoje Ršumović Foto: Marko Obradovic Edge

Istog dana kad je Ana otkrila da joj je ćerka krenula u vrtić, i njen bivši muž Stefan Durić Rasta se pohvalio na Instagramu da je naslednicu upisao na časove tenisa. Reper je objavio snimak na kojem se vidi kako Tara nosi ranac s reketima.

„Nisam je mnogo razmazio, korektan sam prema njoj. Nikada nisam vikao na nju ili podigao ruku. Čudno mi je što sam ja neko koga ona najviše poštuje… Moj uticaj na nju je veliki“, izjavio je nedavno Rasta.

Stefan Đurić Rasta Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

BONUS VIDEO: