Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Nakon što je objavljeno da bi Netfliks uskoro mogao uvesti reklame i da radi na tome da se spreči deljenje lozinke, stiže još loših vesti za korisnike. Netfliks ovoga meseca ukida hrpu filmova i serija.

Iako je ova praksa uobičajena, Netfliks ovog meseca ide korak dalje – pa je lista serija i filmova koji nestaju sa platforme nikada duža.

„The Independent“ je objavio spisak filmova koji se uklanjaju ovog meseca s platforme, a mi vam prenosimo nekoliko naziva.

U prva tri dana oktobra već je uklonjen niz filmova s ove streaming platforme. Među njima su filmovi „O prošloj noći“, „Zaraza“, „Dupli sastanak“, „Hotel Transilvania 2“, „Ljubav i druge droge“, „Grad“, „Rajan čuva privatnost“, „Neverovatni Spajdermen“, „Prelepi umovi“, „Fajt Klub“, „Noć veštica“ (svih pet nastavaka), „Skakač“, „Šlinderova lista“, „Mean Girls“.

Do kraja meseca na Netfliksu više neće biti dostupni filmovi i serije poput „Džekovi roditelji: Loš deda“, „Gen Hoshino Stadium Tour „Pop Virus“, „Džoker“, „Top End Wedding“, „Bez zakona“, „Singapur“, „Spajdermen 3“, „Sumnjivi partneri“, „Ujala“, „Nepobedivi“, „Šta se desi u Vegasu“, „Doktori“, „Ne usuđuj se da sanjaš“, „Princ sa krova“, „Tajna bašta“, „Mladi Pal“, „Prelepa si“.

S Netfliksa odlaze i sadržaji „Promeni igru“, „Pre 30“, „Verzije ljubavi – 2 deo“, „Monkart“, „Neplanirano venčanje“, „Devojka koja vidi smisao“, „Rezultati“, „Doktor Džon“, „Doktor Romantik“, „VIP“ i još mnogo njih.

BONUS VIDEO: Anđela Jovanović Nečistu krv može da vidi ceo svet na Netfliksu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar